Moderne schuur met overkapping? Laat er een op maat bouwen!

Wil je een moderne schuur met overkapping laten bouwen? Laat er een op maat bouwen! Daarvoor ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Jaarlijks bouwen we meer dan 300 schuren, garages, mantelzorgwoningen, recreatiegebouwen, stallen en overkappingen. De producten die je op onze website kunt vinden, dienen als inspiratiebron. Alles wat we bouwen is namelijk maatwerk. Met ons team bereiden we alle gebouwen voor in onze werkplaats waarna we ze plaatsen in jouw tuin of op je kavel. Bekijk de gerealiseerde projecten, kom langs in onze showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Onze verkoopadviseurs denken graag met je mee, zodat je met een passende oplossing verder kunt. Wist je dat onze verkoopadviseurs - én andere teamleden - één groot voordeel hebben? Lees verder en ontdek het zelf.

 

Voordelen van een moderne schuur met overkapping

Een moderne schuur met overkapping is een ideale oplossing om bijvoorbeeld spullen in op te bergen of fietsen in te stallen. Je krijgt er ineens een heleboel opslagruimte. Tegelijkertijd kun je onder de naastgelegen overkapping heerlijk genieten van het weer in de lente, zomer en herfst. En in de winter natuurlijk - voor de echte diehards. Immers kun je ook met slechter weer lekker beschut zitten. Met een heater wordt het nóg aangenamer. Gezellig als er vrienden of familie op bezoek komen. Een moderne schuur met overkapping is een flinke investering. Echter, het verhoogt ook de waarde van je woning! Bij verkoop kan dit dus een mooie aanvulling bieden. Kortom, een heleboel voordelen!

 

Het “geheim” van onze verkoopadviseurs

Ben je al benieuwd naar hét grote voordeel dat onze verkoopadviseurs hebben? We vertellen het je graag. Zij hebben namelijk niet alleen maar bureau-ervaring, maar zijn ook zelf werkzaam geweest in het werkveld. Ook zij hebben met de handen uit de mouwen onze producten verwezenlijkt - van een moderne schuur met overkapping tot een compleet nieuw stalgebouw met carport. Door hun praktijkervaring en gedegen technische en vakinhoudelijke kennis kunnen ze je goed adviseren over de verschillende mogelijkheden - zowel op het gebied van 3D-tekeningen als de productie.

 

moderne schuur met overkapping 1

 

Efficiënte bouwmethode

Zodra je in onze showroom binnenkomt, helpt een van onze adviseurs je graag verder. We raden je wel aan om van te voren een afspraak te maken, zodat je er zeker van bent dat er iemand met je mee kan kijken en advies kan geven. We nemen je wensen door en informeren je over de mogelijkheden. Zodra we helder hebben wat precies de bedoeling is, vertalen we dit vervolgens naar een 3D-ontwerp dat zowel op jou als de omgeving aansluit. Als jij het ontwerp goedkeurt, sturen we het door naar onze vakbekwame werkvoorbereiders in de werkplaats.

 

In onze productiehal wordt jouw moderne schuur met overkapping helemaal prefab voorbereid. Op onze computergestuurde zaag worden alle onderdelen op maat gemaakt. Onze kundige timmermannen vervaardigen vervolgens de constructie, wanden en daken. Op de met jou besproken datum komen we alles in plaatsen en monteren. Meestal maken we hierbij gebruik van een kraan. Dat gaat erg snel en is ook nog eens leuk om te zien! Vaak kun je binnen slechts 1,5 week al gebruik maken van de nieuwe schuur en overkapping! Lees meer over onze werkwijze.

 

Waarom Geldersche Houtbouw? Daarom Geldersche Houtbouw!

Niet alleen voor het laten bouwen van een moderne schuur met overkapping zit je goed bij Geldersche Houtbouw. Ook voor het laten bouwen van een tuinkantoor, schuur, garage, overkapping, stal, dierenverblijf, recreatiegebouw, gasten- of vakantieverblijf, mantelzorgwoning of houten woning ben je bij ons aan het juiste adres. En dat is niet alleen vanwege de prijs, maar ook dankzij andere voordelen. Zo beschikken we over een grote werkplaats en complete showroom in eigen beheer, zodat we je altijd een volledige rondleiding kunnen geven.

 

Bovendien bouwen we al onze producten prefab, zodat we maar kort op jouw kavel aan het werk zijn. Gemiddeld kun je na slechts 1,5 week je nieuwe schuur met overkapping al gebruiken! En omdat we bouwen in onze overdekte werkplaats krijgt jouw maatwerk product tijdens de bouw niet te maken met lange periodes van regen of droogte. Zo kunnen we ook continu goed zicht houden op de kwaliteit.

 

moderne schuur met overkapping 2

 

We hebben al meer dan 700 mensen blij gemaakt, jou ook?

We hebben inmiddels al meer dan 700 mensen blij mogen maken met hun moderne schuur met overkapping, gloednieuwe mantelzorgwoning of andere houten product. Zij lieten een mooie recensie achter en beoordelen ons met een hoog cijfer. Hier zijn we dan ook bijzonder trots op!

 

Benieuwd geworden? Kom langs in onze showroom - op de bonnefooi of reserveer een rondleiding. We laten je graag alle mogelijkheden zien. Vooral nieuwsgierig naar wat een moderne schuur met overkapping zou kosten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvend prijsvoorstel aan. We helpen je graag verder!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies