Houten poolhouse laten bouwen? Kies voor maatwerk en ontdek de opties

Wil je een houten poolhouse laten bouwen? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van houten bijgebouwen zorgt ervoor dat we altijd een hoogwaardige kwaliteit kunnen bieden.

 

Bovendien ondersteunen wij je van A tot Z, zodat je volledig ontzorgd wordt. Hoe het allemaal begint, wat de vervolgstappen zijn en uit welke mogelijkheden je kunt kiezen - dat vertellen we je graag! Laat jezelf inspireren. Of neem direct contact met ons op. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom!

 

Houten poolhouse

Een houten poolhouse is een multifunctioneel bijgebouw dat bijna niet completer kan. Voeg een relaxruimte, carport, zolder, zwembad, sauna en stoombad toe en geniet van alle luxe. Bekijk bijvoorbeeld eens dit model met een afmeting van 2800 x 1100 x 800 cm en een totale oppervlakte van maar liefst 308 m2. De vloer kun je laten afwerken naar keuze, bijvoorbeeld met een moderne visgraat vloer of grote, stoere tegels. Ook wat betreft de fundering, isolatie, gevelbekleding, kozijnen, ramen, deuren, dakbedekking en meer zijn er verschillende mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Houten poolhouse 2

 

Als een iéts kleinere versie van een houten poolhouse je meer aanspreekt, bekijk dan eens dit ontwerp dat we voor een klant hebben mogen realiseren. Deze heeft een totale oppervlakte van 205 m2. Uiteraard is kleiner of groter ook zeker mogelijk! Neem contact op voor alle mogelijkheden. En hoewel dit ontwerp kleiner is en een L-vorm heeft, bevat het meerdere gebruiksfuncties in één gebouw. Zo is er zelfs een heuse kantine te vinden.

 

Houten poolhouse 3

 

Jouw houten bijgebouw uitgewerkt

In ons proces draait alles om het eindresultaat. Dat doen we efficiënt en zorgvuldig. Om je een idee te geven hoe wij te werk gaan als je een houten poolhouse bij ons laat bouwen hebben wij onze werkwijze in een stappenplan weergegeven.

 

In het kort bestaat ons proces uit vijf achtereenvolgende stappen. Allereerst ontvang je advies over de mogelijkheden. Je kunt je wensen en eisen aan ons doorgeven waarna wij een schets maken, specifiek op jouw situatie afgestemd. Zodra deze akkoord is, plannen we de plaatsing van je houten poolhouse in. Daarvoor wordt het bijgebouw in 3D getekend, zodat we zeker weten dat alles precies past. Als ook jij tevreden bent met het definitieve ontwerp, wordt alles doorgestuurd naar de werkvoorbereider. In onze productiehal wordt je product vervolgens prefab voorbereid met behulp van onze computergestuurde zaag. Onze kundige timmermannen vervaardigen vervolgens de constructie, wanden en daken.

 

Houten poolhouse 1

 

Op de afgesproken datum komen onze timmermannen naar je toe om alle elementen op de juiste plaats te hijsen met een kraan. Dat gaat erg snel en is ook nog eens leuk om te zien! Na plaatsing lopen we het nog eens na om er zeker van te zijn dat we je tevreden achterlaten. Het genieten kan dan beginnen! En als er onverhoopt een onvolkomenheid optreedt, staan we voor je klaar met onze service.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs

Enthousiast geworden over het laten bouwen van een poolhouse? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of kom je graag vrijblijvend langs in onze showroom? Wat je wensen ook zijn: wij denken graag met je mee voor het vinden van een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies