Werkwijze | Geldersche Houtbouw

Werkwijze

"Snel, vakkundig, netjes en servicegericht"

Dat zijn de prachtige woorden van één van onze klanten. Daar is uiteraard een heel proces aan voorafgegaan. Van het eerste gesprek tot zelfs na de levering van uw houten gebouw moet u iedere stap zorgeloos op ons kunnen vertrouwen.  Ruimte voor plezier. Daar werken we voor!

Onze werkwijze hebben we in een aantal stappen samengevat. Uiteraard kan het nog gedetailleerder maar daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom!

1. Contact en showroombezoek

1. Contact en showroombezoek

Wat kost het? Wat kan er allemaal? Allemaal logische vragen waarvan er nog veel meer te bedenken zijn. De eerste stap richting uw houten gebouw begint met vrijblijvend contact. Een aanvraag via onze website, een mail of een belletje. We beantwoorden graag uw vragen en na een kort telefoongesprek kunnen we al een richtprijs geven. U kunt uiteraard een afspraak maken maar ook zonder afspraak bent u welkom in onze showroom. Kom kijken naar de verschillende materialen, ontwerpen en de verschillende modellen die we hier hebben gebouwd.  Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. We geven u vrijblijvend advies zodat u weet hoe u daarna verder kunt.

2. Ontwerp en offerte

2. Ontwerp en offerte

De tweede stap is het uitwerken van het ontwerp. We zetten al uw wensen op papier. Ook is het handig alvast een kavelpaspoort mee te nemen wanneer u een woning wilt bouwen. Dan zijn we op de hoogte van de randvoorwaarden als we uw wensen gaan uitwerken. Naast de offerte ontvangt u nog iets extra’s. We maken namelijk een fotorealistische impressie van uw houten gebouw zodat u vooraf het eindresultaat al kunt bekijken. Onze ontwerpers toveren iedere stoffige tekst om naar een schitterend ontwerp! Tot slot bepaalt u aan de hand van de offerte en de visual of u met ons bouwen wilt.

3.  Vergunning of vergunningsvrij?

3. Vergunning of vergunningsvrij?

In veel gevallen mogen bijgebouwen vergunningsvrij worden gebouwd. Voor bijvoorbeeld een houten woning is dat weer anders. Gelukkig hebben we veel ervaring met het regelen van vergunningen. Wordt uw gebouw vergunningsvrij gebouwd, dan plannen we deze zo snel mogelijk in. Heeft u wel een vergunning nodig voor uw bijgebouw? Dan gaan we de bouwaanvraag tekeningen met de benodigde berekeningen voor u regelen en indienen. U kunt naar wens de vergunning ook zelf regelen.

4. Planning

4. Planning

We beginnen niet zomaar te bouwen. Voordat er daadwerkelijk gebouwd kan worden moet er een en ander worden afgestemd met eventuele andere partijen. Onze projectleider zorgt ervoor dat de planning duidelijk is en dat alles op tijd gebeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het grondwerk, de fundering en het isoleren en aftimmeren van de binnenkant. Ook krijgt u voordat we beginnen met produceren nog eens de technische tekening te zien voor een laatste controle.

5. Efficiënte en gecontroleerde productie

5. Efficiënte en gecontroleerde productie

We zijn trots op onze manier van produceren. Bij een showroombezoek laten we u graag onze werkplaats zien. Een geoliede machine waar jaarlijks meer dan 300 houten gebouwen worden geproduceerd. Doorgaans beginnen we één week voor levering met de productie van uw houten gebouw. U kunt ons op afspraak bezoeken tijdens de productie van uw gebouw. Gewoon even kijken achter de schermen hoe het gaat.

Hier kunt u vast in een korte video wat zien over onze manier van bouwen!

6. Realisatie

6. Realisatie

Dit is het moment waarop uzelf écht het resultaat gaat zien! Op de afgesproken leverdatum komen ervaren houtbouwers uw houten gebouw plaatsen. Doordat deze in de werkplaats al prefab is voorbereid duurt het plaatsen van uw houten bijgebouw relatief kort. Daardoor zijn we kort bij u in de tuin en geniet u binnen korte tijd van uw overkapping, schuur, garage of houten woning.

Wat zeggen klanten over ons

Bekijk projecten

Bekijk projecten

Bezoek de showroom

Bezoek de showroom

Ons team

Ons team

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.