Partners | Geldersche Houtbouw

Partners

afbeeldingPartners

Samen met onze partners stemmen wij alles perfect af.

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit. Of het nu gaat om een sandwichpanelen dak op een houten woning, een onderhoudsvrije schuur, een prachtige keuken in uw houten tuinkamer of hoogwaardige schuifpuien en kozijnen in uw overkapping.

Zo heeft u geen zorgen en kunnen wij ons richten op hetgeen waar we echt goed in zijn. Houtbouw!

Thermino

Thermino

Een schuur is mooi en functioneel, maar vraagt vaak om onderhoud. Niet als u kiest voor een onderhoudsvrije schuur!  Vaak raden we bij een onderhoudsvrije schuur thermisch gemodificeerd hout aan. Dit is hout dat dusdanig behandeld wordt dat het verder geen onderhoud meer nodig heeft. Het hout is goed bestand tegen weersomstandigheden en schimmels of insecten maken geen kans. Thermische modificatie geeft houtsoorten ook een hele mooie warme kleur. Zo geniet u droog en warm van uw tuin in uw prachtige houten buitenruimte.

Thermino maakt duurzaam thermisch gemodificeerd hout. Door een zorgvuldig proces waarin temperatuur en vochtgehalte op de juiste manier op elkaar afgestemd worden, ontstaat het prachtige thermohout. En dat alleen met stoom en warmte, zonder toevoeging van metalen of chemicaliën. Een milieuvriendelijke proces dus. Het gemodificeerde hout is uitstekend geschikt voor verwerking als gevel- of wandbekleding, maar ook voor vloeren, schuttingen en overkappingen.

DB keukens

DB keukens

Het toevoegen van een prachtige keuken aan uw houten tuinkamer, gastenverblijf of woning is een stap die uw ruimte werkelijk tot leven brengt. Wij begrijpen dat elk detail telt bij het bouwen van uw droomruimte.

DB Keukens heeft een uitgebreid assortiment aan complete keukens en maatwerk keukens die naadloos aansluiten bij uw houten constructie. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak modern ontwerp, de warmte van een landelijke uitstraling, een industriële stijl of zelfs een houten keuken. Bij DB Keukens kunt u rekenen op eerlijk advies, professionele montage door eigen mensen en een uitstekende service.

Disegni

Disegni

Bij Disegni vindt u hoogwaardige stalen of aluminium kozijnen, schuifpuien, vouwwanden en binnendeuren. Door glazen schuifpuien in uw overkapping te plaatsen, kunt u het hele jaar door genieten van uw houten overkapping. Deze schuifpuien creëren een naadloze overgang tussen uw binnenruimte en de buitenwereld. Tegelijkertijd bieden ze bescherming tegen weersinvloeden zoals wind, regen en kou.

De populaire aluminium kozijnen en binnendeuren van Disegni geven een minimalistische en moderne uitstraling aan uw houten constructie. Bij Disegni staat aandacht voor detail en vakmanschap centraal.

Hardeman Isolatie

Hardeman Isolatie

Hardeman Isolatie levert en monteert kwalitatieve, geïsoleerde dak- en wandpanelen. Bij Hardeman Isolatie kunt u kiezen voor een sandwichpanelen dak op uw houten schuur, houten overkapping of zelfs op uw houten woning.

Het lichte gewicht van de sandwichpanelen zorgt ervoor dat de montage van de panelen makkelijk en snel te regelen is. Sandwichpanelen bestaan uit isolatiemateriaal dat tussen twee metalen platen is geplaatst, daarom geven sandwichpanelen uw houten gebouw een uitstekende thermische isolatie. De strakke afwerking van de panelen zorgt voor een modern en afgewerkt eindresultaat.

Bouwbedrijf van Ee

Bouwbedrijf van Ee

Zonder een goede fundering zal een schuur of woning niet stevig staan en zal het gebouw al snel gaan verzakken. Een fundering plaatsen voor uw houten gebouw is noodzakelijk en zeer belangrijk.

Bouwbedrijf van Ee verzorgt het volledige proces, van graafwerkzaamheden tot het nauwkeurig leggen van de benodigde fundering. Hierdoor wordt er een stevige basis gecreëerd waarop uw houten schuur, tuinkantoor, stal of houten woning veilig kan worden gebouwd.

Wat zeggen klanten over ons

Bekijk projecten

Bekijk projecten

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Contact

Contact

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.