Project | Schuur met overkapping Eefde | Geldersche Houtbouw
Projecten / Schuur met overkapping Eefde

Schuur met overkapping Eefde

afbeeldingSchuur met overkapping Eefde

Wij bouwen houten bijgebouwen op maat

Wat is een schuur met overkapping? De naam zegt het al. Een gedeelte van het bouwwerk is gesloten en een gedeelte is open. De schuur wordt meestal gebruikt voor de opslag van spullen terwijl de overkapping meerdere functies kan hebben. Denkt u hierbij aan een overkapping om te ontspannen. Een uitbreiding van uw woning dus. Het is ook mogelijk om auto’s te stallen zodat de overkapping als carport dient.

De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom nodigen we u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze adviseurs die praktijkervaring hebben met het bouwen helpen u graag op weg! Daarnaast staan onze ontwerpers paraat om het ontwerp van uw dromen te visualiseren.

Bezoek gerust onze showroom met verschillende gebouwen waaronder zelfs een houten woning. Daarnaast geven we u graag een rondleiding door onze moderne werkplaats waar we jaarlijks meer dan 300 houten gebouwen weten te realiseren!

Vraag offerte aan

Projectinformatie

Lengte
14.3 m
Breedte
5.5 m
Hoogte
5 m
Oppervlakte
79 m2
Dakmateriaal
Sandwichpanelen
Dakvorm
Symmetrisch zadeldak
Type
Schuur
Materiaal gevelbekleding
Verduurzaamd vuren

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Showroom

  Showroom

  In onze showroom bent u van harte welkom! Hier vindt u verschillende houten gebouwen van een schuur met overkapping tot zelfs een complete houten woning! Wanneer u het fijn vindt om zomaar even rond te kijken komt u gewoon even langs. Wanneer u een afspraak maakt weten we zeker dat we de tijd hebben om u vrijblijvend op weg te helpen. Wilt u meer weten over de showroom? Bezoek dan onze pagina over de showroom.

  Bezoek inplannen

  Andere klanten bekeken ook

  Wat zeggen klanten over ons

  Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

  Realistische visuals
  Realistische visuals
  Het eindresultaat is tekenend voor u.
  3000+ gebouwen
  3000+ gebouwen
  Deze ervaring telt door in ieder project.
  Hoge bouwsnelheid
  Hoge bouwsnelheid
  Moderne, gecontroleerde productie.
  Hoge waardering
  Hoge waardering
  Een 9+ door meer dan 900 klanten.