Nostalgische schuur

Nostalgische schuur op maat

Zoekt u een unieke nostalgische houten schuur voor in uw tuin? Een ideale opbergruimte voor uw fietsen, tuingereedschap, opslagruimte e.d.? Moet deze 10 m² wezen of 20 m². Alles is mogelijk. Wij kunnen u ook uw bouwaanvraag e.d. leveren. Uw keuze kan ook vallen op een gecombineerd model. Een nostalgische schuur en overkapping ineen.

 

 

 

 

  

 

Duurzaam & onderhoudsvrije 

Wij als Geldersche Houtbouw kunnen voor u de perfecte nostalgische schuur leveren. Onze schuren worden veelal gemaakt van Douglas bevelsiding planken als wandbekleding. Dit is een duurzame houtsoort (klasse 3) en is como keur gecertificeerd geïmpregneerd. De planken zijn schuin bezaagd, dus van binnen glad en recht van buiten ongeschaafd en het geheel oogt dus als potdekselwerk. Dit geeft het geheel een nostalgische uitstraling waardoor het perfect binnen uw tuin past en het is geheel onderhoudsvrij. U kunt de schuur uiteraard ook bijv. zwart beitsen of laten beitsen, dat is geen probleem. Verder kunnen wij de schuur in veel gewenste houtsoorten uitvoeren. Bijvoorbeeld vurenrabat, geïmpregneerd rabat of redcedar rabat.

 

Als dakbekleding kunt u denken aan dakpannen. Verreweg de meeste van onze schuren worden geleverd met ‘echte’ dakpannen. De ‘Tuile du Nord’ dakpannen, dekken mooi vlak af en passen goed bij de nostalgische stijl. Een pannendak heeft daarbij een natuurlijke ventilatie en een lange levensduur. Andere dakbedekkingen die we gebruiken zijn golfplaten, dakleer en op verzoek singels.

Afmetingen, eventuele deuren en ramen, alles van uw nostalgische schuur kunt u zelf bepalen.

Onze slogan is daarom ‘Sterk in maatwerk’ , want dat zijn we!

 

Geldersche Houtbouw is uw partner

Ons bedrijf wordt gekenmerkt door onze nuchtere en heldere aanpak. Wij leveren onder transparante voorwaarden en een duidelijk vastgestelde prijs. Wij:

  • Denken mee met het ontwerp;
  • Maken z.s.m. een offerte;
  • Hebben een snelle levertijd;
  • Plaatsen houten gebouwen t/m 25  binnen een dag;
  • Leveren indien gewenst de tekening voor de bouwaanvraag.

Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies