Kleine mantelzorgwoning kopen | Geldersche Houtbouw
Houten woning / Houten mantelzorgwoning / Kleine mantelzorgwoning van hout
afbeeldingKleine mantelzorgwoning van hout

Kleine mantelzorgwoning van hout

9.6

(961)

Kies voor luxe. Kies voor een kleine mantelzorgwoning.

Wilt u graag een comfortabele en mooie mantelzorgwoning laten bouwen? Overweeg dan zeker een mantelzorgwoning van hout! Bij Geldersche Houtbouw zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige houten mantelzorgwoningen. Laat u inspireren door de foto’s op onze website en breng een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken.

Een mantelzorgwoning bouwen?

Een mantelzorgwoning bouwen?

Ontdek hoe u uw wensen en behoeften omzet in een prachtige op maat gemaakte mantelzorgwoning, die volledig aan uw wensen voldoet! Van het kiezen van het juiste ontwerp tot het moment dat u in comfort kunt genieten van uw eigen mantelzorgwoning. In dit e-book vindt u alles wat u moet weten.

Vul eenvoudig uw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen tot dit e-book. Het e-book ontvangt u binnen enkele minuten in de mailbox.

Een mantelzorgwoning om tot rust te komen

Een mantelzorgwoning om tot rust te komen

Uiteraard is de functionaliteit van een houten mantelzorgwoning belangrijk. Daarom kunnen we de woning compleet gelijkvloers inrichten, met alle gemakken van dien. Van een toilet en douche die zo ingericht is dat iedereen die minder mobiel is er eenvoudig gebruik van kan maken. Een lage keuken, een extra overkapping om buiten te zitten, aan alles wordt gedacht. Wij denken graag met u mee om de houten mantelzorgwoning tot in de kleinste details aan te passen op de gebruiker. Een plek waar iemand zich thuis voelt.

De perfecte woning in een vertrouwde omgeving

De perfecte woning in een vertrouwde omgeving

Hebben uw ouders of kinderen extra zorg nodig, maar is de stap naar een verzorgingstehuis erg groot? Een goede oplossing is een mantelzorgwoning in de tuin. Misschien twijfelt u of dit mogelijk is, omdat uw tuin niet zo groot is. Geen zorgen! Bij Geldersche Houtbouw kunt u terecht voor een kleine mantelzorgwoning, die tot in de puntjes wordt afgestemd op de mogelijkheden van uw tuin. Wij geloven dat er altijd een oplossing is om uw geliefden dicht bij u in de buurt te laten wonen, in een vertrouwde omgeving.

Kleine mantelzorgwoning met ruime inrichting

Kleine mantelzorgwoning met ruime inrichting

Als u kiest voor een kleine mantelzorgwoning dan is het van belang dat deze zo ruim als mogelijk ingericht wordt. Geen ongebruikte ruimte, maar het optimaal benutten van iedere vierkante meter. Een kleine hal, of een ruime badkamer met toilet in één? We bieden tal van oplossingen om de ruimte van uw kleine mantelzorgwoning van hout optimaal vorm te geven. Zonder in te leveren op functionaliteit en esthetiek. U kiest zelf of een gelijkvloerse mantelzorgwoning of met verdieping beter bij u past. Wij kunnen u tevens adviseren.

Vraag direct een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe mantelzorgwoning aan

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe mantelzorgwoning!

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte mantelzorgwoning een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw mantelzorgwoning aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen. Wacht niet langer en laat uw dromen werkelijkheid worden met Geldersche Houtbouw!

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Wat zeggen klanten over ons

  Waarom een kleine mantelzorgwoning van hout?

  Waarom een kleine mantelzorgwoning van hout?

  Bij Geldersche Houtbouw zijn we gek op hout als materiaalsoort voor mantelzorgwoning, omdat het er prachtig en uniek uitziet. Anders dan anders, voor iedereen die voor een unieke twist wil kiezen. Wij maken uw kleine mantelzorgwoning volledig op maat!

  Wist u dat hout door de juiste behandeling net zo brandveilig is als een stenen mantelzorgwoning? Veel mensen twijfelen of hout een goede keuze is, omdat ze denken dat hout eerder vlam vat en dat de brand zich sneller uitbreidt. Maar juist door een goede behandeling van het hout, in combinatie met de juiste materialen, creëren we een veilige mantelzorgwoning van hout die minimaal vatbaar is en een brandvertragende werking heeft. En dat is natuurlijk belangrijk.

  Daarnaast zorgt een goede behandeling ervoor dat uw houten mantelzorgwoning beschermd is tegen tal van invloeden, zoals regen, sneeuw en hagel, alsook houtrot, schimmels en ongedierte. Uw houten mantelzorgwoning heeft weinig onderhoud nodig en gaat levenslang mee.

  Eiken, vuren of douglas houten mantelzorgwoning kopen?

  Eiken, vuren of douglas houten mantelzorgwoning kopen?

  Een houten mantelzorgwoning kan bestaan uit verschillende houtsoorten, of een combinatie van. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten die wel of niet bij u passen.

  Eikenhout is bijvoorbeeld een echte klassieker. Een houtsoort die werkt en na verloop van tijd steeds grijzer wordt. Het kan zoal gebruikt worden voor afwerking met eiken palen.

  Vurenhout is een goede keuze voor de constructie. Het is erg stevig en krijgt door de juiste behandeling een hoge duurzaamheidsklasse. Vurenhout is thermisch te modificeren, net als grenen, frake en ayous. Dit type hout kan erg veelzijdig ingezet worden. Het ziet er warm uit en krijgt door de warmtebehandeling een brandvertragende werking.

  Douglas hout is tevens een populaire optie, bijvoorbeeld voor de gevelbekleding. Douglas is net als vurenhout te bewerken in een kleur naar keuze, al kunt u ook de originele houtkleur prefereren. Roodbruin en warm.

  Wij snappen dat u de keuze voor een bepaalde houtsoort niet zomaar maakt. Het is belangrijk om u hierover goed te laten adviseren, op basis van uw wensen en budget. Bij Geldersche Houtbouw geven we u daarom persoonlijk advies.

  We nodigen u graag uit in onze showroom, waar we u de verschillen laten zien en u meer vertellen over de mogelijkheden, kosten en voordelen per houtsoort. U kunt dan een goede en weloverwogen keuze maken voor de houtsoort voor uw houten woning.

  Kleine mantelzorgwoning in een kleur die bij u past

  Kleine mantelzorgwoning in een kleur die bij u past

  Een kleine mantelzorgwoning bouwen kan in de originele houtkleur, maar u kunt tevens kiezen voor een andere kleur. Zo is bijvoorbeeld een antraciet kleine mantelzorgwoning populair, wegens de strakke uitstraling. Een ruimtelijk effect creëert u met een witte afwerking. 

  Van licht tot donker, crème of compleet zwart, dat kan bij ons allemaal. Ook combinaties van houtkleur met gespoten planken zijn een lust voor het oog. U mag uitgaan van verf die lang blijft zitten, zonder kleur te verliezen, ook niet na meerdere jaren.

  Het dak van uw kleine mantelzorgwoning compleet naar wens

  Het dak van uw kleine mantelzorgwoning compleet naar wens

  Ook voor het dak zijn er grenzeloze mogelijkheden. Zo kunt u uw kleine mantelzorgwoning met plat dak en met schuin dak laten afwerken. Bijvoorbeeld een zadeldak (puntdak) met donkere dakpannen. Ook een rieten dak is erg mooi. Gaat het om een kleine mantelzorgwoning op hetzelfde perceel? Dan kunnen we de dakpannen ook afstemmen op uw huidige woning, om alles in één lijn te brengen.

  Van een landelijke houten mantelzorgwoning tot een moderne stijl

  Van een landelijke houten mantelzorgwoning tot een moderne stijl

  Iedere stijl die op uw wensenlijst staat kan behaald worden met een houten mantelzorgwoning. Een klassieke stijl, of juist zo modern mogelijk? Check! Een Zweeds houten huis (Zweeds rabat) of een Amerikaans houten huis met veranda? Kan ook! Of een kapschuur woning voor de meest landelijke stijl? Absoluut! We bedienen bij Geldersche Houtbouw ieders wensen.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe houten mantelzorgwoning aan

  Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe mantelzorgwoning!

  Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte mantelzorgwoning een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten mantelzorgwoning aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

  Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen. Wacht niet langer en laat uw tuindromen werkelijkheid worden met Geldersche Houtbouw!

  Stap 1 van 2

  Afmetingen
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Kleine mantelzorgwoning, prefab in de gewenste afmetingen

   Kleine mantelzorgwoning, prefab in de gewenste afmetingen

   Bij Geldersche Houtbouw kunt u zelf de afmetingen van uw mantelzorgwoning bepalen, van groot tot klein, rechthoekig, vierkant tot L-vormig.

   Uit ervaring hebben we gemerkt dat mensen vaak voorkeur hebben voor bepaalde stijlen en formaten. Daarom hebben we in de basis meerdere houten mantelzorgwoning ontworpen. Deze kunnen als uitgangspunt gebruikt worden om uw perfecte prefab woning op maat te ontwerpen.

   We laten u onze voorbeelden graag zien in de showroom en kiezen een basis die we verder uitwerken om uw houten mantelzorgwoning op maat samen te stellen.

   Waar u ook voor kiest, weet dat alles aan te passen is, van kleur en vorm tot omvang en afwerking, zoals ramen en dak. Alle houten mantelzorgwoningen van welk formaat dan ook, voldoen aan onze hoge standaarden voor woningbouw. 

   Duurzame houten mantelzorgwoning met extra opties!

   Duurzame houten mantelzorgwoning met extra opties!

   Zoals benoemd is maatwerk onze kracht. U kunt er dan ook altijd voor kiezen om uw houten mantelzorgwoning uit te breiden met tal van opties. Denk aan een (dubbele) carport, garage, overkapping of veranda. Ook duurzame maatregelen zijn een goede keuze.

   Op uw dak kunnen we bijvoorbeeld zonnepanelen installeren en uw houten mantelzorgwoning kunnen we voorzien van een energiebesparende warmtepomp. We zorgen voor de juiste isolatie, om te voorkomen dat uw energierekening door het dak gaat. Zo gaat u niet alleen voor een huis met de gewenste uitstraling, maar kiest u tevens voor uitstekende prijs-kwaliteit.

   Kleine mantelzorgwoning bouwen kosten

   Kleine mantelzorgwoning bouwen kosten

   U bent vast benieuwd wat het bouwen van een kleine mantelzorgwoning kost. Mogelijk wilt u weten of het voordeliger is dan een mantelzorgwoning van steen. Goed nieuws, een houten mantelzorgwoning is in veel gevallen goedkoper dan steen. Wel kunt u het natuurlijk zo voordelig of luxe maken als u zelf wilt. De kosten hangen van tal van factoren af, van de grootte tot houtsoort en afwerking.

   Maatwerk offerte in onze showroom

   Maatwerk offerte in onze showroom

   Om u een maatwerk offerte te kunnen bieden, nodigen we u van harte uit in onze showroom in Kootwijkerbroek in Gelderland. Kijk eens rond en bekijk de voorbeelden, laat u inspireren en schuif aan tafel aan. We hebben een complete houten mantelzorgwoning als voorbeeld in onze showroom staan!

   Samen met u doorlopen we graag een aantal stappen en leggen we u keuzes en ideeën voor, om tot het perfecte ontwerp voor uw mantelzorgwoning te komen. Uiteraard informeren we u transparant over de voordelen en eigenschappen van bepaalde keuzes en opties.

   Kleine mantelzorgwoning kopen bij Geldersche Houtbouw

   Kleine mantelzorgwoning kopen bij Geldersche Houtbouw

   Nadat we met u het design en de kosten besproken hebben, realiseren we graag een 3D-tekening, zodat u een goed beeld krijgt bij het resultaat. Indien gewenst voeren we nog aanpassingen door. 100% tevreden? Dan gaan we uw mantelzorgwoning prefab bouwen.

   Zodra ons enthousiaste team klaar is met het voorwerk, komen we met een kraan en alle prefab elementen naar u toe. Binnen circa 2 week plaatsen we het skelet en zo’n 4 tot 6 weken later is uw houten mantelzorgwoning klaar om ingericht te worden. We doorlopen met u het opleverformulier, zodat we zeker weten dat u helemaal tevreden bent!

   Deze vragen krijgen we vaker

   Heeft u nog vragen? Dat begrijpen we volledig. Om u te helpen, hebben we de meest gestelde vragen over onze mantelzorgwoningen op een rijtje gezet.

   De esthetiek van hout is een van de redenen dat men de voorkeur geeft aan een mantelzorgwoning van hout. Bovendien kan een houten mantelzorgwoning snel gerealiseerd worden, tegen lagere kosten dan steen, en kan het dusdanig behandeld worden dat het (vrijwel) onderhoudsvrij en brandveilig is. Daarbij is hout een goede keuze voor het milieu!
   Over het algemeen is er geen omgevingsvergunning nodig voor de bouw van een mantelzorgwoning. Uiteraard gelden er wel regels. Gelukkig weten we daar alles vanaf en helpen we u graag bij het verhelderen van u vragen. Neem gerust contact met ons op!
   Er zijn diverse houtsoorten en combinaties van houtsoorten die gebruikt kunnen worden voor het bouwen van een houten mantelzorgwoning. Goede keuzes zijn (thermisch gemodificeerd) vurenhout, douglas hout en eikenhout. Bij Geldersche Houtbouw informeren we u graag over de mogelijkheden en doen we u aanbevelingen op basis van uw design.

   Vraag direct een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe mantelzorgwoning aan

   Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe mantelzorgwoning!

   Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte mantelzorgwoning een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw mantelzorgwoning aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

   Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen. Wacht niet langer en laat uw tuindromen werkelijkheid worden met Geldersche Houtbouw!

   Stap 1 van 2

   Afmetingen
   Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

    Realistische visuals
    Realistische visuals
    Het eindresultaat is tekenend voor u.
    3000+ gebouwen
    3000+ gebouwen
    Deze ervaring telt door in ieder project.
    Hoge bouwsnelheid
    Hoge bouwsnelheid
    Moderne, gecontroleerde productie.
    Hoge waardering
    Hoge waardering
    Een 9+ door meer dan 900 klanten.