Wat kost een houten huis laten bouwen?

 

Ben je opzoek naar een houten (prefab) woning? Of denk je na over het zelf bouwen van een huis? Hoe dan ook, de eerste vraag die in je opkomt is waarschijnlijk... “Wat kost een houten huis?”. Een logische vraag. Wij van Geldersche houtbouw realiseren al 13 jaar toonaangevend de bouw van diverse projecten, van overkappingen tot moderne houten woningen. Ontdek meer over de bouwkosten van een houten huis!

 

Wat kost een houten huis laten bouwen 3

 

Wat bepaalt de prijs?

Voordat we de vraag ‘Wat kost een houten huis?’ kunnen beantwoorden is het goed om te weten dat dit per woning flink kan verschillen. De grootte, materiaal keuze en opties bepalen grotendeels de uiteindelijke prijs van een houten huis. Dus, hoeveel m³ wordt jouw droomwoning en welke houtsoorten moeten worden gebruikt? Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een reeds getekend model of een maatwerk project, de laatste optie heeft vaak een hogere prijs.

 

Wel kan in de meeste gevallen worden gesteld dat het ontwerpen en bouwen van een houten huis over het algemeen goedkoper is dan traditionele woningbouw! Dus, wat kost een houten huis? Je verwacht het misschien niet, maar jij bepaalt de prijs.

 

Verschillende houten huizen

Hoe ziet jouw houten droomhuis eruit? Misschien droom jij van een hartverwarmend boomhuisje? Of heb je al een mooie leeftijd bereikt, blijf je liever met beide benen op de grond staan en kies jij voor een houten huis dat gelijkvloers is. Of je nu droomt van een ‘simpel’ huisje, grote villa of een uniek maatwerk project, wij maken het werkelijkheid!

 

Enthousiast geworden? Kom langs in Kootwijkerbroek en ontdek wat er nodig is voor het realiseren van jouw droom! Je bent 6 dagen per week welkom in onze 900m2 showroom. Bekijk de routebeschrijving.

 

Wat kost een houten huis laten bouwen 2

 

De bouw van jouw droomhuis(je)

In een notendop. De bouw van jouw houten droomhuis start bij de tekentafel. Je ontvangt fotorealistische voorbeelden waarin het net lijkt alsof het huis al staat. Nadat alles akkoord is zorgen wij dat de juiste materialen in huis worden gehaald. Nu kan de bouw beginnen. In onze grote en moderne werkplaats starten wij met het produceren van de prefab onderdelen. Onze cnc operator zaagt en schaaft het hout op maat. Hij geeft het door aan onze timmerman welke het houten project prefab klaar maakt.

 

Nu alles is voorbereid komen wij naar je toe. Met kraan en alle prefab elementen plaatsen wij binnen 1,5 week het skelet en na nog een week of 4 á 5 is jouw houten huis klaar om ingedeeld te worden. Zodra de bouw is afgerond controleren onze timmermannen samen met jou de woning. Waarbij het opleverformulier wordt ingevuld zodat we zeker weten dat er een tevreden klant achterblijft!

 

Bekijk ook de voordelen van houtbouw.

 

Wat kost een houten huis laten bouwen 1

 

Dit is waarom duizenden mensen voor Geldersche Houtbouw hebben gekozen

Ons deskundige team van ruim 50 mensen bouwt jaarlijks meer dan 300 houten woningen, houten schuren met overkapping, garages, mantelzorgwoningen, recreatiegebouwen, stallen en overkappingen door heel Nederland.

 

Je hebt de mogelijkheid tot het krijgen van een volledige rondleiding door onze grote werkplaats en complete showroom. Wij bouwen prefab, waardoor we maar kort op jouw kavel aan het werk hoeven te zijn. Gemiddeld staat alles binnen slechts enkele weken. Jouw prefab onderdelen krijgen dankzij de overdekte werkplaats niet te maken met lange periodes van regen of droogte.

 

Echter, onze woorden zijn niet alles. Luister ook naar onze klanten, op het moment van schrijven hebben wij 798 online beoordelingen mogen ontvangen met een gemiddelde score van 9,4! Hier zijn wij ontzettend trots op.

 

Samen werken aan jouw droomhuis

Wij sparren graag met jou over de mogelijkheden tot het realiseren van jouw houten droomhuis! Je bent van harte welkom in onze showroom in Kootwijkerbroek. Te ver weg? Voel je vrij om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.

 

Heb jij jouw wensen al duidelijk? Vraag dan vrijblijvend een online offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies