Modern houten huis laten bouwen? Voel je thuis bij Geldersche Houtbouw en kies voor maatwerk

Wil je een modern houten huis laten ontwerpen en bouwen? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. In 2008 zijn we gestart met acht mensen waarbij we advies tot en met oplevering verzorgden voor onze opdrachtgevers. Daaraan is niets veranderd - enkel dat er nu meer dan 50 vakmensen voor je klaar staan. En dat we inmiddels overgestapt zijn van een praktische hal met showroom en werkplaats naar een gestroomlijnde werkplaats van 2000 m2 en indrukwekkende showroom waarin verschillende modellen staan opgesteld. Klaar om jou te inspireren voor jouw eigen project - of dat nu een houten woning of ander soort bijgebouw is.

 

Modern houten huis laten bouwen

Je wil graag een modern houten huis laten bouwen - dáár ben je al over uit. Hóe het er alleen precies uit moet komen te zien, welke bouwmaterialen je nodig hebt en welke aannemers je wel (en vooral niet) moet benaderen, daar zie je erg tegen op. Begrijpelijk! Een huis bouwen is namelijk niet niks. Dat begrijpen we bij Geldersche Houtbouw als geen ander. We nemen dan ook graag al jouw zorgen uit handen. Als je ervoor kiest om een houten woning bij ons te laten bouwen, wordt je van A tot Z begeleidt en geadviseerd. Zo kun je wél helemaal je eigen draai geven aan de woning, maar wel binnen de technische mogelijkheden. Benieuwd hoe onze werkwijze er precies uit ziet? We vertellen het je graag.

 

Modern houten huis1

 

Inspiratie opdoen en jouw eigen huis in 3D

Voordat je naar onze showroom komt, raden we aan om een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je geholpen kunt worden. We laten dan alle mogelijkheden zien (aan de hand van onze showroommodellen) en maken een schets - specifiek op jouw situatie afgestemd. Je ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte. Zodra je definitief akkoord geeft en er getekend is, plannen we de plaatsing van jouw moderne houten huis in. Laat de voorpret maar beginnen!

 

Onze tekenaars gaan vervolgens aan de slag met een eindontwerp in 3D. Op deze manier weten we zeker dat alles perfect op elkaar aansluit. En zo krijg je al een beetje beeld bij het uiteindelijke resultaat. Als je tevreden bent, gaan de tekeningen naar de werkvoorbereider. Het juiste hout wordt besteld en alle eventuele randzaken worden met andere partijen afgestemd, zoals een aannemer voor de fundering.

 

In onze productiehal wordt jouw modern houten huis helemaal prefab voorbereid. Op onze computergestuurde zaag worden alle onderdelen op maat gemaakt. Onze kundige timmermannen vervaardigen vervolgens de constructie, wanden en daken.

 

Modern houten huis3

 

Kom kijken bij de bouw van jouw huis

Op de afgesproken datum komen onze timmermannen naar jouw kavel toe. Ze nemen alle prefab voorbereide elementen mee en plaatsen jouw woning op vakkundige wijze. Daarbij maken ze (meestal) gebruik van een kraan. Het op de juiste plaats hijsen gaat erg snel en is ook nog eens leuk om te zien! Na afloop lopen jullie samen de woning nog eens na. Zo weten we zeker dat we een tevreden opdrachtgever achterlaten. Het genieten kan beginnen! Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan staan we voor je klaar met onze service.

 

Modern houten huis2

 

Geldersche Houtbouw geeft ruimte

Geldersche Houtbouw geeft ruimte aan ideeën, dromen, ambities en ontwikkelingen. Het begrip ‘ruimte’ laten we dan ook graag terugkomen in een ontwerp voor jouw modern houten huis. Zo heb je voldoende bewegingsruimte - in de breedste zin van het woord. Verruim je leefomgeving en verbind binnen met buiten. Wil je graag onze showroommodellen zien en de sfeer proeven? Kom dan langs in onze showroom in Kootwijkerbroek. Er ligt een leuke, Veluwse attentie voor je klaar. Maak van te voren wel even een afspraak, zodat je verzekerd bent van een rondleiding en advies. Reserveer direct je bezoek!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies