Houten berging met overkapping laten maken? Wij bouwen houten bijgebouwen op maat!

Wil je een houten berging met overkapping laten maken? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Wij bouwen jaarlijks meer dan 300 houten schuren met overkapping, garages, mantelzorgwoningen, recreatiegebouwen, stallen en overkappingen door heel Nederland. Bovendien is alles wat wij bouwen maatwerk. We hebben verschillende door ons gerealiseerde projecten op de website staan die bedoeld zijn als inspiratie. Kijk dus gerust eens rond en vraag een vrijblijvende offerte aan als een bepaald model, ontwerp of idee bij je past. Onze vakspecialisten denken dan graag met je mee. Wist je trouwens dat zij één groot voordeel hebben? Daar vertellen we je graag meer over. Lees gauw door!

 

Houten berging met overkapping laten bouwen

Voor het laten bouwen van een houten berging met overkapping ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Omdat we al onze eindproducten op maat produceren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Twee meter langer? Extra zolderruimte toevoegen? Of een klein terras onder de overkapping laten aanleggen? Welk idee je ook in gedachte hebt: we helpen je graag verder bij het realiseren ervan. We zorgen er hoe dan ook voor dat jouw houten berging met overkapping perfect aansluit op de stijl van jouw huis en omgeving.

 

Succesvolle werkwijze (met alles erop en eraan)

Als je ervoor kiest om een houten berging met overkapping bij Geldersche Houtbouw te laten bouwen, dan hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen namelijk het hele traject voor je uit handen - van advies en ontwerp tot productie en levering. Onze succesvolle werkwijze draagt eraan bij dat jouw houten droomgebouw met alles erop en eraan sneller dan ooit gerealiseerd wordt. We horen graag al je wensen. Die vertolken wij vervolgens in een ontwerp dat zowel bij jou als de omgeving past. De werkwijze die we hanteren hebben we overzichtelijk in vijf eenvoudige stappen geformuleerd. Zo kom je precies te weten hoe we werken - van het begin tot het eind.

 

Goed om te weten is dat we geen prijzen op onze website communiceren. Juíst omdat alles wat wij maken maatwerk is. De prijs is van vele verschillende factoren afhankelijk en geen houten berging, schuur of ander soort gebouw is immers hetzelfde. Wil je toch direct een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We zorgen voor een scherpe prijs!

 

Houten berging met overkapping

 

Geeft ruimte

In 2008 is Geldersche Houtbouw begonnen met acht gespecialiseerde mensen die advies tot oplevering van houten bijgebouwen verzorgden. Ieder jaar groeide Geldersche Houtbouw een beetje meer, en in 2017 was het tijd voor de volgende stap. Verhuizen naar een groter pand. Inmiddels zijn we met meer dan 50 mensen werkzaam in een gestroomlijnde werkplaats van 2.000 vierkante meter. Dagelijks leven onze timmermannen zich hier uit tussen de moderne machines en verschillende houtsoorten. Naast de moderne werkplaats kun je onze showroom vinden. Aan inspiratie is daar geen gebrek met onze diverse modellen.

 

Waar alles samenkomt, is in de spreuk ‘geeft ruimte’. Al ver voor vandaag was de mens al op zoek naar ruimte. En deze zoektocht gaat onverminderd door in onze tijd. Ieder mens is daarnaar op zoek. De één meer bewust dan de ander. Het is in ieder geval duidelijk dat een ieder het nodig heeft. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te zijn wie je bent. Je hebt bewegingsruimte nodig - in de breedste zin van het woord. Geldersche Houtbouw geeft ruimte aan ideeën, dromen, ambities en ontwikkeling. Ruimte ontleent haar bestaansrecht overigens aan grenzen. Maar waar Geldersche Houtbouw komt vervagen alle grenzen. Grenzeloze ruimte. Verruim je leefomgeving en verbind binnen met buiten.

 

Over onze specialisten

Wie zich aangetrokken voelt tot deze bedrijfsvoering komt automatisch bij Geldersche Houtbouw terecht - en andersom. We zijn dan ook erg blij met onze specialisten. Onze timmermannen, verkoopadviseurs, tekenaars en andere ‘vakidioten’ brengen stuk voor stuk unieke ervaring met zich mee waar we bij Geldersche Houtbouw optimaal gebruik van willen maken. Zo word je bij binnenkomst niet zomaar door een adviseur geholpen. Zij hebben namelijk ook allemaal een praktische achtergrond, dus ze weten waar ze over praten. Wel zo makkelijk - voor jou én voor ons!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het laten bouwen van een houten berging met overkapping? Wil je eens een kijkje komen nemen in onze showroom? Of liever gelijk een prijs te weten komen? Bekijk onze eerdere projecten, neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We denken graag met je mee!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies