Project | Schuur met carport Stellendam | Geldersche Houtbouw
Projecten / Schuur met carport Stellendam

Schuur met carport Stellendam

afbeeldingSchuur met carport Stellendam

Wij bouwen houten bijgebouwen op maat

Iedere houten schuur met overkapping is uniek. Daarom zijn de projecten op deze website bedoeld ter inspiratie. Zoekt u iets landelijks of juist een schuur met overkapping met een moderne uitstraling? Door onze ervaring met duizenden projecten ontwerpen we graag de houten schuur die precies bij u past. Verschillende stijlen zijn daarin mogelijk, bekijk gerust deze recente ontwerpen eens.

Wilt u weten hoe hoog de investering is voor een schuur naar uw wensen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem op een andere manier contact op. In het kort inventariseren we uw wensen en geven direct een indicatie.

Bezoek gerust onze showroom met verschillende gebouwen waaronder zelfs een houten woning. Daarnaast geven we u graag een rondleiding door onze moderne werkplaats waar we jaarlijks meer dan 300 houten gebouwen weten te realiseren!

Vraag offerte aan

Projectinformatie

Lengte
10 m
Breedte
8 m
Hoogte
5 m
Oppervlakte
80 m2
Dakmateriaal
Dakpannen
Dakvorm
A-symmetrisch zadeldak
Type
Dubbele carport Kapschuur Schuur
Materiaal gevelbekleding
Douglas

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Showroom

  Showroom

  In onze showroom bent u van harte welkom! Hier vindt u verschillende houten gebouwen van een schuur met overkapping tot zelfs een complete houten woning! Wanneer u het fijn vindt om zomaar even rond te kijken komt u gewoon even langs. Wanneer u een afspraak maakt weten we zeker dat we de tijd hebben om u vrijblijvend op weg te helpen. Wilt u meer weten over de showroom? Bezoek dan onze pagina over de showroom.

  Bezoek inplannen

  Andere klanten bekeken ook

  Wat zeggen klanten over ons

  Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

  Realistische visuals
  Realistische visuals
  Het eindresultaat is tekenend voor u.
  3000+ gebouwen
  3000+ gebouwen
  Deze ervaring telt door in ieder project.
  Hoge bouwsnelheid
  Hoge bouwsnelheid
  Moderne, gecontroleerde productie.
  Hoge waardering
  Hoge waardering
  Een 9+ door meer dan 900 klanten.