Schuur met overkapping op maat laten bouwen? Kies voor maatwerk!

 

Wil je een schuur met overkapping op maat laten bouwen? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Wij zijn maatwerkbouwers in hart en nieren. Dit maakt het mogelijk om van een standaardontwerp af te wijken. Om wel een goed beeld te krijgen van hoe jouw schuur er uiteindelijk uit gaat zien, maken we met ons tekenprogramma een fotorealistische impressie van de gewenste schuur met overkapping. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij de oplevering. We vertellen je graag meer over onze succesvolle werkwijze en uitgebreide mogelijkheden als het gaat om maatbouw.

 

 

Schuur met overkapping op maat laten bouwen

Als je ervoor kiest om een schuur met overkapping op maat te laten bouwen, nemen we bij Geldersche Houtbouw het hele traject voor je uit handen - van ontwerp tot bouw. Door middel van onze succesvolle werkwijze bouwen we jouw droomschuur met alles erop en eraan. Omdat geen houten schuur hetzelfde is, noemen we geen vaste prijzen op onze website. De prijs wordt bepaalt door veel verschillende factoren. Wil je liever wel eerst een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We zorgen hoe dan ook voor een scherpe prijs!

 

 

Houten schuur met overkapping op maat

 

 

Succesvolle werkwijze

Zodra je contact opneemt met Geldersche Houtbouw helpt een van onze adviseurs je graag verder bij het verwezenlijken van jouw droomschuur. Onze adviseurs zijn mensen uit het werkveld die niet alleen een mooi plaatje kunnen schetsen, maar ook gedegen technische en vakinhoudelijke kennis hebben. Samen met jou nemen ze je wensen door. Deze vertalen we vervolgens in een 3D-ontwerp dat zowel bij jou als de omgeving waar de maatwerk schuur met overkapping komt te staan past. Als het ontwerp goedgekeurd is, gaan we verder in onze moderne werkplaats.

 

Door onze moderne werkplaats en efficiënte bouwmethode zijn we maar kort op jouw kavel en bouwen we in een gecontroleerde omgeving alles op. Door het uitgedachte werkproces en de prefab onderdelen kunnen we hoge kwaliteit garanderen. Benieuwd hoe onze werkwijze er verder uitziet? We hebben de vijf stappen duidelijk beschreven, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe het er bij ons aan toe gaat.

 

 

Waarom Geldersche Houtbouw?

Voor een schuur met overkapping op maat zit je bij Geldersche Houtbouw goed. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook dankzij onze andere voordelen. Zo beschikken we over een grote werkplaats en complete showroom in eigen beheer, zodat we je een volledige rondleiding langs alle mogelijkheden kunnen geven. En het kwam al even ter sprake: we bouwen al onze houten schuren, woningen en andere producten prefab. Hierdoor zijn we maar kort op jouw kavel aan het werk. Gemiddeld staat alles binnen slechts 1,5 week. Je kunt er dan al direct gebruik van maken!

 

Omdat we prefab bouwen in onze overdekte werkplaats krijgt jouw maatwerk schuur met overkapping tijdens de bouw dus niet te maken lange periodes met regen of droogte. Bovendien kunnen we in de werkplaats continu goed zicht houden op de kwaliteit. Wist je dat we inmiddels al meer dan 700 mensen blij hebben kunnen maken met hun schuur, woning of andere houtproduct? Zij lieten dan ook een mooie recensie achter en beoordelen ons met een hoog cijfer. Daar zijn we bijzonder trots op!

 

 

Schuur met overkapping op maat

 

 

Mogelijkheden bespreken?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Of wil je eens een kijkje komen nemen in onze showroom? Of liever gelijk een schuur met overkapping op maat laten bouwen voor een scherpe prijs? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze ervaren adviseurs denken graag met je mee!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies