Project | Stal Lieren | Geldersche Houtbouw
Projecten / Stal Lieren

Stal Lieren

afbeeldingStal Lieren

Wij bouwen houten bijgebouwen op maat

Een stal voor uw dieren moet veilig, solide en comfortabel zijn. Buiten die eisen heeft u vast nog wel meer wensen om uw dieren goed te kunnen stallen. We horen het graag! Aan de hand van deze wensen maken wij een ontwerp dat bij u past. Er is ontzettend veel mogelijk.

We laten graag aan u zien hoe we onze prefab stallen bouwen. Kom gerust eens langs in onze showroom met verschillende gebouwen. Een rondleiding door onze moderne werkplaats kan dan niet missen. Meer weten hierover of een offerte aanvragen? Vul het formulier in of neem op een andere manier contact met ons op.

Aan ervaring geen gebrek, jaarlijks weten we meer dan 300 bijgebouwen te plaatsen. Trots zijn we dan ook op de lovende recensies die we hebben ontvangen. Bekijk het zelf eens!

Vraag offerte aan

Projectinformatie

Lengte
14 m
Breedte
4 m
Hoogte
4.5 m
Oppervlakte
56 m2
Dakmateriaal
Keramische dakpannen
Dakvorm
Symmetrisch zadeldak
Type
Paardenstal Stal
Materiaal gevelbekleding
Verduurzaamd vuren

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Showroom

  Showroom

  In onze showroom bent u van harte welkom! Hier vindt u verschillende houten gebouwen van een schuur met overkapping tot zelfs een complete houten woning! Wanneer u het fijn vindt om zomaar even rond te kijken komt u gewoon even langs. Wanneer u een afspraak maakt weten we zeker dat we de tijd hebben om u vrijblijvend op weg te helpen. Wilt u meer weten over de showroom? Bezoek dan onze pagina over de showroom.

  Bezoek inplannen

  Andere klanten bekeken ook

  Wat zeggen klanten over ons

  Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

  Realistische visuals
  Realistische visuals
  Het eindresultaat is tekenend voor u.
  3000+ gebouwen
  3000+ gebouwen
  Deze ervaring telt door in ieder project.
  Hoge bouwsnelheid
  Hoge bouwsnelheid
  Moderne, gecontroleerde productie.
  Hoge waardering
  Hoge waardering
  Een 9+ door meer dan 900 klanten.