Overkapping incl schuur laten bouwen? Ontdek al onze voordelen!

Wanneer je een mooie achtertuin hebt, wil je ook op regenachtige dagen buiten kunnen genieten. Echter ga je natuurlijk niet buiten in de regen zitten. Tegelijkertijd wil je ook een opbergruimte om bijvoorbeeld de grasmaaier gemakkelijk te stallen. Dat is wel net zo handig ook! Een overkapping incl schuur is dé keuze om al deze wensen tegelijkertijd te aan te pakken! En Geldersche Houtbouw kan jouw overkapping incl schuur volledig op maat bouwen. En daarbij geldt: geen wens is voor ons te gek. Wij geven je vrijblijvend advies zodat jij des te sneller weet wat je wilt en waar je aan toe bent. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk eens de overkappingen incl schuur die wij hebben mogen opleveren voor eerdere projecten. Des te sneller kun jij inspiratie opdoen.

  
Overkapping incl schuur laten bouwen

Wanneer je een houten overkapping incl schuur wilt laten bouwen, ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres! En daarbij staat maatwerk centraal. Daarom is geen enkel houten gebouw dat wij ooit gebouwd hebben hetzelfde. Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn hebben we ook een passie gecreëerd voor ons vak. Drie meter langer? Geen probleem. Een extra afscheiding onder de overkapping? Ook geen probleem. Of toch liever een moderne uitstraling in plaats van een klassieke uitstraling? Het kan allemaal bij ons! We zorgen er hoe dan ook voor dat jouw overkapping incl schuur naadloos aansluit op de stijl van jouw woning en omgeving. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de kosten van maatwerk gebouwen?

 

Houten overkapping met berging 3


Wat kost een overkapping incl schuur?

Uitstekende vraag! Het is namelijk best lastig om een exacte prijs inschatting te maken van een overkapping incl schuur. Geen enkele overkapping, laat staan schuur is namelijk hetzelfde. Daarbij komt ook nog eens om de hoek kijken dat we altijd maatwerk leveren. Om deze reden kiezen wij er dan ook voor om géén prijzen te communiceren op onze website. We voorkomen namelijk liever teleurstellingen met betrekking tot prijs verwachtingen. We kunnen ons overigens wel goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar een prijsindicatie. Daarom kun je bij Geldersche Houtbouw volledig vrijblijvend een prijsvoorstel aanvragen. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw budget.

 

moderne schuur met overkapping 2


Deze mensen gingen je voor…

Sinds we in 2008 zijn gestart met acht mensen, hebben we inmiddels al voor meer dan 700 opdrachtgevers een houten gebouw mogen produceren en bouwen. Het doet ons dan ook deugd om te mogen zeggen dat zij onze dienstverlening met een bijzonder hoog cijfer hebben beoordeeld. Vanzelfsprekend zijn we dan ook apetrots op deze prestatie. Om jou een impressie te geven van onze werkzaamheden, willen we hun ervaringen met je delen. Om het gemakkelijk voor je te maken, zetten we de belangrijkste hoogtepunten hieronder voor je op een rijtje. Handig!

  • Je krijgt de mogelijkheid tot een compleet vrijblijvende rondleiding door de showroom. Waarbij je denkt dat het niet beter kan, wordt het toch nóg beter! Je krijgt namelijk zelfs de werkplaats te zien waar de prefab elementen geproduceerd worden.
  • Dankzij de prefab productie is Geldersche Houtbouw maar heel kort aan het werk op het kavel. Gemiddeld staat alles zelfs binnen 1,5 week! Daarnaast wordt alles snel en voordelig geleverd en gecommuniceerd.
  • De prefab onderdelen krijgen niet te maken met een lange periode van droogte en/of regen omdat deze worden opgeslagen in de overdekte werkplaats. Hierdoor kan er altijd top kwaliteit gegarandeerd worden.
  • Wegens de grote variëteit aan opties - en omdat geen overkapping incl schuur hetzelfde is - worden er op de website geen prijzen gecommuniceerd. Echter begrijpen we dat je het liefst toch een prijsindicatie zou willen hebben. Vraag eens een vrijblijvende offerte aan, we zorgen altijd voor een scherpe prijs!

 

Schuur met overkapping op maat

 

Wil je met eigen ogen onze lovende recensies lezen? Dat snappen we maar al te goed! We hebben hier al onze recensies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij eenvoudig en snel zien hoe wij in het verleden gepresteerd hebben.


Mogen we voor je aan de slag gaan?

Hebben we je overtuigd waarom je voor Geldersche Houtbouw zou kiezen? Laten we dan eens rustig kennismaken zodat we jouw wensen kunnen doornemen. Of wil je misschien eerst inspiratie opdoen in onze showroom? Wat je intentie ook is, onze adviseurs staan voor je klaar in onze showroom. We raden echter wel altijd aan om van tevoren een afspraak te maken zodat we volledig de tijd kunnen nemen om jouw wensen samen door te nemen. Heb je een vraag die je direct kwijt wilt? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden je vraag met alle plezier! Of wanneer je al voldoende informatie hebt kun je ook volledig vrijblijvend een offerte aanvragen. Zien we je binnenkort?Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies