Overkapping met berging laten maken? Kies voor Geldersche Houtbouw

Wil je een overkapping met berging op maat laten maken? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Al sinds 2008 bouwen we jaarlijks meer dan 300 schuren met overkapping, garages, mantelzorgwoningen, recreatiegebouwen, stallen en overkappingen door heel Nederland.

 

Alles wat we bouwen is maatwerk. Daarom zijn alle producten die je bij ons kunt vinden bedoeld als inspiratie. Heb je zelf al een gaaf idee of ga je er helemaal blanco in? Waar je ook start: onze specialisten adviseren je graag! Bekijk de gerealiseerde projecten, check de reviews of kom langs in de showroom!

 

Overkapping met berging laten maken

Het beste met elkaar gecombineerd: dát is een overkapping met berging van Geldersche Houtbouw! Of je nu op zoek bent naar een houten opbergruimte om spullen op te slaan of je ook in het najaar droog en beschut lekker buiten wil zitten, een houten overkapping is (bijna) altijd de oplossing. Bovendien zijn er allerlei combinaties mogelijk, zoals een houten berging met een overkapping of juist een carport met een veranda voor ultiem genot van het buitenleven. Daarnaast kun je jouw product helemaal aan laten passen aan jouw wensen. Zo kun je een houten overkapping laten uitvoeren in landelijke stijl, maar ook kiezen voor een moderne variant.

 

Overkapping met berging 3

 

Onze werkwijze

Om je een idee te geven hoe wij te werk gaan als je een houten overkapping met berging laat bouwen, vertellen we je graag meer over onze werkwijze. Wij houden van duidelijkheid, transparantie en eenvoud, dus zo gaan we dan ook te werk.

 

De eerste stap die je kunt zetten om jezelf te oriënteren op de mogelijkheden, is het brengen van een bezoek aan onze showroom. We geven je graag een rondleiding waarbij je vrijblijvend advies kunt vragen aan onze specialisten. Ook kun je een kijkje nemen “achter de schermen” in de werkplaats, zodat je van te voren precies weet hoe het eraan toe gaat. Zodra je eruit bent, maken we een schets - specifiek op jouw situatie afgestemd. Onze tekenaars maken vervolgens een 3D-ontwerp van jouw houten bijgebouw. Zo weten we zeker dat bij de plaatsing straks alles op elkaar aansluit. Als ook dit ontwerp door jou is goedgekeurd, sturen we de tekeningen door naar de werkvoorbereider. Het juiste hout wordt besteld, opdrachten worden afgestemd, oftewel - het gaat nu echt beginnen!

 

Overkapping met berging 2

 

Prefab voorbereiden én de plaatsing

In onze productiehal wordt jouw houten overkapping met berging helemaal prefab voorbereid. Met behulp van onze computergestuurde zaag worden alle onderdelen op maat gemaakt. Onze kundige timmermannen vervaardigen vervolgens de constructie, wanden en daken.

 

Op de afgesproken datum komen onze timmermannen naar de locatie toe waar je houten bijgebouw moet komen. Bij het plaatsen maken ze meestal gebruik van een kraan om alle elementen op de juiste plek te hijsen. Dat gaat vaak erg snel en is ook nog eens leuk om te zien! Na afloop lopen we alles nog eens samen na, zodat we zeker weten dat we je tevreden achterlaten. Het genieten kan beginnen! En mocht er onverhoopt een onvolkomenheid optreden, dan staan wij voor je klaar met onze service.

 

Meer dan de standaard

Alles wat we bij Geldersche Houtbouw bouwen is maatwerk. Daarom bieden we ook heel veel verschillende mogelijkheden als het om houten bijgebouwen gaat. Bekijk onze producten, doe inspiratie op en vraag onze specialisten vrijblijvend om advies. Of je nu op zoek bent naar een houten mantelzorgwoning, garage, tuinkantoor, overkapping met berging of iets anders: je vindt het hier! De modellen op onze website kunnen dienen als uitgangspunt voor je eigen op maat gemaakte bijgebouw, maar je kunt ook een geheel nieuw ontwerp laten maken. Voor ieder wat wils!

 

Overkapping met berging 1

 

Vrijblijvend advies en prijsvoorstel ontvangen

Wil je direct vrijblijvend kennismaken en langskomen in onze showroom? Of ben je vooral benieuwd naar de prijzen van een overkapping met berging, of een van onze andere producten? Neem in beide gevallen contact met ons op. Omdat alles wat we maken maatwerk is, kunnen we geen standaard prijzen communiceren. Vraag dus direct een geheel vrijblijvend prijsvoorstel aan. Of kom langs om de mogelijkheden te bespreken. We helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies