Ervaar ons werk! | Geldersche Houtbouw

Ervaar ons werk!

afbeeldingErvaar ons werk!

Loop een dag mee

Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Of misschien denk je wel dat je helemaal op je plek zit. Laten we het gewoon even testen. Loop een dagje mee en ontdek zelf of werken bij Geldersche Houtbouw bij jou past!

Je ontvangt 200 euro netto als je een dag meeloopt. Ons team werkt elke dag aan mooie houtbouwprojecten in allerlei functies.

Meld je aan!

 

Ben jij enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Leuk! Laat je gegevens eenvoudig achter in dit formulier.

Of maak je liever eerst vrijblijvend kennis? Onder het genot van een bakje koffie maken we een vrijblijvend praatje om te ontdekken of we bij elkaar passen.

Wil je een keer een dag met ons meelopen? Tijdens deze betaalde meeloopdag ontdek je wat wij doen, hoe onze werkdag eruit ziet en je proeft de sfeer in het bedrijf. Daarnaast maak je misschien wel kennis met je toekomstige collega’s. Je ontvangt 200 euro netto als je een dag meeloopt. Lees de voorwaarden voor een meeloopdag hier.

 

Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

0342 – 44 00 34

info@gelderschehoutbouw.nl

Naam(Vereist)

Bekijk de openstaande vacatures

Ervaar ons werk!

Constructeur

Ervaar ons werk!

Calculator

Ervaar ons werk!

Bouwkundig tekenaar

Ervaar ons werk!

Houtbouwer buitendienst

Ervaar ons werk!

Houtbouwer werkplaats

Ervaar ons werk!

BBL leerling houtbouwer

Ervaar ons werk!

Spuiter

Ervaar ons werk!

Commercieel bouwkundig adviseur

Ervaar ons werk!

Projectleider

Elke dag een glimlach

Elke dag een glimlach

Geldersche Houtbouw is een bedrijf dat met elkaar mooie projecten maakt. We hebben de boel op de rit, met de daarbij behorende goede spullen. Vanaf marketing tot en met oplevering en service; iedereen doet waar hij of zij goed in is. In een hele leuke sfeer zorgen we elke dag met hard werken voor een glimlach op ons gezicht en die van onze opdrachtgevers.

Bart Pul

Plezierige werkomgeving

Plezierige werkomgeving

Het werken bij de Geldersche Houtbouw is werken in een plezierige werkomgeving. Ik werk nu zo’n 3½ jaar als Tekla tekenaar met veel enthousiasme in deze geoliede organisatie, met goed leiderschap en fijne collega’s. Gewoon een club mensen die weet wat aanpakken is, als iemand een fout maakt wordt het door de anderen opgepakt en opgelost. Geldersche Houtbouw geeft mij echt ruimte om mezelf en mijn kennis te ontwikkelen om een nog betere kwaliteit te kunnen leveren met een mooi eindproduct als resultaat.

John van Leijenhorst

Leuk team dat strijdt voor de klant

Leuk team dat strijdt voor de klant

Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij Geldersche Houtbouw. Ik ben begonnen met stage, gecombineerd met zaterdagwerk. Toen werkten we nog met ongeveer 8 man vast in dienst. In 2014 ben ik in vaste dienst gekomen, eerst als timmerman en snel doorgegroeid naar werkvoorbereider. Ondertussen ben ik ruim 4 jaar verkoopadviseur en werken we met een team van rond de 60 mensen vast in dienst.
Wij hebben echt een leuk team dat strijdt voor het product en een tevreden klant, dat vind ik een van de belangrijkste dingen op het werk!

Wilbert van Vuuren

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.