Mantelzorgwoning kopen? Ontdek de prijs & check alle voordelen

 

Wil je een mantelzorgwoning kopen? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Wellicht is de stap van een eigen woning naar een verzorgingstehuis (te) groot. Bovendien is daar niet altijd direct plek. Een mantelzorgwoning is dan een uitkomst. Deze kun je bijvoorbeeld op een kavel van de kinderen of andere familieleden plaatsen. Zo is er ook altijd iemand in de buurt die kan helpen en kun je toch nog een hele tijd zelfstandig en in een vertrouwde omgeving blijven wonen!

 

 

Mantelzorgwoning kopen: voor welke prijs?

Naast dat het fijn is om bij familie in de buurt te wonen is het financieel aantrekkelijk om een mantelzorgwoning te kopen. De prijs kun je voor een groot deel beïnvloeden door de keuzes die je maakt. Kies je bijvoorbeeld voor een maatwerk mantelzorgwoning of een standaard model? En omdat het in sommige buitengebieden al toegestaan is om een woning te bouwen voordat de bewoners hulpbehoevend zijn, is het mogelijk om twee woningen op één kavel te bouwen. Bij Geldersche Houtbouw hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van mantelzorgwoningen, dus vraag ons gerust om vrijblijvend advies. We denken graag met je mee.

 

 

Houten mantelzorgwoning 1

 

 

Van ontwerp naar woning

Geldersche Houtbouw is een maatwerkbouwer. Dit maakt het mogelijk om van de standaardwoningen af te wijken en voor maatwerk te kiezen. Om wel een goed beeld te krijgen van hoe jouw woning er uiteindelijk uit gaat zien, maken we met ons tekenprogramma een fotorealistische impressie van de gewenste mantelzorgwoning. Op deze manier kom je bij de oplevering niet voor verrassingen te staan.

 

Maar ook wie liever kiest voor een standaardwoning bieden we genoeg mogelijkheden. We hebben verschillende ontwerpen klaar liggen die we je direct kunnen laten zien. Zo krijg je direct een duidelijk beeld bij de opties. Bovendien scheelt een standaard mantelzorgwoning ook weer in de prijs, omdat het ontwerp er al ligt.

 

 

Efficiënte bouwmethode

Door onze moderne werkplaats en efficiënte bouwmethode zijn we maar kort op jouw kavel en bouwen we in een gecontroleerde omgeving alles op. Door dit uitgedachte werkproces en de prefab onderdelen kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Daarnaast zijn onze adviseurs mensen uit het werkveld die niet alleen een mooie plaatje kunnen maken, maar ook technische en vakinhoudelijke kennis hebben. Samen met jou nemen ze je wensen door en kijken ze welke mantelzorgwoning het beste op jouw wensen aansluit.

 

 

Mantelzorgwoning kopen prijs 1

 

 

Voordelen van Geldersche Houtbouw

Een mantelzorgwoning kopen bij Geldersche Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo hebben we een grote werkplaats en complete showroom in eigen beheer, zodat we je een volledige rondleiding langs alle mogelijkheden kunnen geven. En het kwam al even naar voren: we bouwen mantelzorgwoningen prefab. Daardoor zijn we maar kort op jouw kavel aan het werk. Gemiddeld staat alles binnen 1,5 week. Een week of 5 later is de woning ook van binnen klaar en kun je er al wonen!

 

Omdat we prefab bouwen in onze overdekte werkplaats krijgt jouw woning tijdens de bouw dus niet te maken lange periodes met regen of droogte. Bovendien kunnen we in de werkplaats continu goed zicht houden op de kwaliteit. En wist je dat meer dan 700 klanten een mooie recensie geschreven hebben en ons met een hoog cijfer beoordelen? Daar zijn we bijzonder trots op!

 

 

Mogelijkheden bespreken?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Of wil je eens een kijkje komen nemen in onze showroom? Of liever gelijk een prijs weten voor het kopen van een mantelzorgwoning? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze ervaren adviseurs denken graag met je mee!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies