Schuur en overkapping op maat laten bouwen? Kies voor een combi: houten overkapping mét schuur

Wil je een nieuwe schuur en overkapping in de tuin? Zoek niet verder. Geldersche Houtbouw heeft een breed aanbod met schuren en overkappingen. Heb je een specifieke houten overkapping met schuur in gedachten? Ook dit is geen probleem voor ons aangezien we graag voor je van het standaardontwerp afwijken. Omdat alles wat wij bouwen maatwerk is, vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Lees snel verder. We vertellen je alles wat je moet weten.

 

Waarom een schuur met houten overkapping?

Misschien twijfel je nog een beetje over de combinatie van een houten overkapping met schuur. Wij leggen je graag haarfijn uit waarom je zou kiezen voor deze combi. Zo is een schuur met houten overkapping niet alleen een parel voor het oog, het biedt ook vele voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan de optie om je auto te beschutten of de mogelijkheid om een lounge aan te leggen, waarbij je in het slechte weer nog heerlijk beschut kunt zitten.

 

Daarnaast creëer je onder je overkapping een heleboel opbergruimte. Als laatste zit er ook een voordeel aan verbonden waar je misschien niet direct aan denkt, namelijk dat het laten bouwen van een schuur en overkapping de waarde van je huis verhoogt. Kortom, er zijn een heleboel redenen waarom je kunt kiezen voor een houten overkapping met schuur.

 

Onze werkwijze

Het bouwen van een schuur en overkapping is een precisiewerk. Hierom geven wij je graag een idee over hoe wij te werk gaan als je een houten overkapping met schuur op maat wil laten bouwen. Het begint allemaal bij het ontwerpen. In onze showroom word je geholpen door één van onze gespecialiseerde adviseurs waarbij deze alle mogelijkheden (middels onze showmodellen) laat zien. Aan de hand van jouw wensen wordt er een schets op jouw specifieke situatie afgestemd. Hierna volgt een vrijblijvende offerte waarin alles duidelijk omschreven staat. Ga je akkoord met onze offerte? Dan plannen we, in overleg met je, de plaatsing van jouw houten overkapping met schuur in.

 

Hierna gaan onze professionele tekenaars jouw schuur en overkapping tekenen in 3D. Om te verzekeren dat je niet voor verrassingen komt te staan bij de oplevering, creëren we met ons tekenprogramma een fotorealistische impressie van de gewenste houten overkapping met schuur. Zodra het ontwerp door jou goedgekeurd is, gaan we jouw product prefab voorbereiden in onze eigen werkplaats.

 

Vervolgens komen onze timmermannen op de datum die we met jou hebben afgesproken naar je toe. Zij zullen alle prefab elementen meenemen en snel en vakkundig in elkaar plaatsen. Wist je dat een houten gebouw in gemiddeld slechts één week staat? Je kunt er dan ook al direct gebruik van maken! Uiteraard blijven we we hierna altijd voor je klaar staan mocht er een onvolkomenheid optreden. Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik hier.

 

Houten schuur met overkapping op maat

 

Design mogelijkheden

Word je nieuwsgierig? Dat kunnen we ons voorstellen. Geldersche Houtbouw biedt diverse mogelijkheden aan op het gebied van schuren en overkappingen. Heb je al nagedacht over het design? Wij kunnen een schuur met modern design realiseren, maar zo ook een schuur in landelijke stijl of een houten schuur met gepotdekselde planken. Wist je dat we ook voor gevelbekleding diverse mogelijkheden bieden? Omdat wij maatwerk bouwers in hart en nieren zijn, is geen design voor ons te gek. Heb je nog geen idee omtrent het design en wil je advies over alle opties? Laat het ons weten, onze adviseurs helpen je graag met een prachtig design dat past in jouw tuin.

 

Kies voor Geldersche Houtbouw

Onze specialisten bij Geldersche Houtbouw zijn gespecialiseerd in de bouw van (houten) schuren en overkappingen. Wij bieden niet alleen een haarscherpe prijs, maar ook allerlei andere voordelen. Zo beschikken wij over een complete showroom zodat je alle mogelijkheden zelf kunt bekijken. Daarnaast produceren we al onze houten schuren, woningen en andere producten prefab in onze eigen grote werkplaats. En dankzij het gebruik van prefab onderdelen zijn we maar kort op jouw kavel aan het werk.

 

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming met landelijk honderden projecten op naam. Zo hebben we inmiddels al meer dan 2.500 producten - zoals een mooie schuur, woning of ander houtproduct -mogen ontwerpen en plaatsen. En wist je dat maar liefst 700 mensen hun ervaringen gedeeld hebben met ons? Zij beoordelen ons met een hoog cijfer, iets waar we zeer trots op zijn! Wil je graag een schuur en overkapping op maat? Dan is dat bij Geldersche Houtbouw zo geregeld. Hier vind je ons volledige aanbod met schuren en overkappingen.

 

Vrijblijvende rondleiding in onze showroom?

Zie je een schuur en overkapping waar je geïnteresseerd in bent, maar is deze net niet naar wens? Geen probleem. Het is ook mogelijk om een houten overkapping met schuur volledig naar wens te laten ontwerpen. Zo krijg je een schuur en overkapping die perfect passen bij jouw huis met de materialen die je graag wilt gebruiken. Heb je vragen over het laten bouwen van een schuur en een overkapping of wil je misschien meer informatie? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw schuur op maat. Of breng eens een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten leiden je graag rond en geven vrijblijvend advies op maat.Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies