Houten overkapping met berging? Wij bouwen deze voor je op maat

Ben je op zoek naar een houten overkapping met berging? Geldersche Houtbouw is dé specialist in het ontwerpen en bouwen van houten bijgebouwen. Uiteraard staat hierbij maatwerk centraal. Zo hebben we al voor meer dan 2500 opdrachtgevers houten bijgebouwen mogen realiseren. Deze door ons gerealiseerde projecten kunnen nu gebruikt worden als inspiratie voor jou. Bekijk deze projecten dus gerust eens en vraag een vrijblijvende offerte aan als een bepaald model, ontwerp of idee je aanspreekt. Wanneer je liever eerst de mogelijkheden zelf wilt ervaren, ben je ook altijd van harte welkom in onze complete showroom. Onze vakspecialisten delen graag hun jarenlange kennis en expertise met je. Hierbij verklappen we alvast dat zij één groot voordeel met zich meebrengen. We vertellen je hier graag meer over. Lees snel verder!

 

Waarom twijfelen over een houten overkapping met berging?

Twijfel je nog een beetje over een houten overkapping met een berging? Wij van Geldersche Houtbouw zullen je uitleggen waarom je wél zou kiezen voor deze perfecte combi. Zo krijg je ineens enorm veel opslagruimte erbij. Hierdoor hoef je niet meer moeilijk te doen wanneer je extra spullen wilt opbergen of fietsen wilt stallen. En het mooie is dat dit allemaal uit het zicht staat. Tegelijkertijd kun je in de naastgelegen - ruime - overkapping heerlijk met elkaar genieten van het mooie weer. Natuurlijk zit je ook beschut waardoor je zelfs met slechtere weersomstandigheden kunt genieten van jouw houten overkapping met berging. Misschien wel een heater plaatsen om het tijdens de wintermaanden iets warmer te maken!

 

Misschien twijfel je wel over een houten overkapping met berging vanwege de flinke investering. Probeer hierbij wel in gedachte te houden dat de plaatsing van een houten bijgebouw in je tuin de waarde van je woning verhoogd. Dit kan dus weer van pas komen wanneer je besluit jouw woning te verkopen! Al is het dus maar vanwege de prachtige uitstraling, er zijn genoeg voordelen te bedenken om er een te laten bouwen.

 

Houten overkapping met berging 1

 

Welk design past bij jou?

Aangezien geen enkele woning en omgeving hetzelfde zijn, is het belangrijk dat jouw houten overkapping met berging naadloos aansluit bij het design van jouw huis. Bij Geldersche Houtbouw weten we hier wel raad mee. Wij bieden diverse design mogelijkheden aan op het gebied van schuren en overkappingen. Zo kunnen we een schuur met modern design realiseren maar ook een houten schuur met gepotdekselde planken. Of misschien toch een overkapping in landelijke stijl? Zelfs voor gevelbekleding bieden we diverse mogelijkheden aan. Omdat jouw specifieke wens voor ons de belangrijkste prioriteit is, is geen design voor ons te gek.

 

Weet je nog niet zeker welk design het beste past bij jouw ontwerp en wil je advies over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom, onze gespecialiseerde adviseurs delen graag alle designs die aansluiten bij jouw wensen.

 

Houten overkapping met berging 3

 

Van advies en ontwerp tot productie en levering

Wanneer je een houten overkapping met berging wilt laten bouwen, is het van belang dat je eerst uitgebreid geadviseerd wordt over de vele mogelijkheden. Onze complete showroom is hiervoor uiterst geschikt. Zodra je binnenkomt, helpt één van onze ervaren adviseurs je graag verder. Om zo goed mogelijk geholpen te worden, raden we je wel altijd aan om van te voren eerst een afspraak te maken zodat we de tijd kunnen nemen om met je mee te kijken en je een persoonlijk advies te geven. Zodra wij jouw wensen volledig in kaart hebben gebracht, vertalen we dit naar een 3D-ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan sturen we het door naar onze vakbekwame werkvoorbereiders in de werkplaats.

 

In de productiehal wordt jouw op maat gemaakte ontwerp omgetoverd tot een waar bouwpakket. Onze vakbekwame timmermannen zorgen ervoor dat alle prefab onderdelen keurig op maat gemaakt worden. Vervolgens komen we op de met jou afgesproken opleverdatum alles plaatsen en monteren. Dit gebeurt veelal met een kraan waardoor het plaatsen bijzonder snel gaat. Desalniettemin is het ook leuk om te zien hoe jouw bouwpakket tot leven komt! Wist je dat je binnen slechts 1,5 week al gebruik kunt maken van jouw nieuwe houten overkapping met berging? Lees meer over onze werkwijze.

 

Onze vakspecialisten

Bij Geldersche Houtbouw zijn we zeer trots op onze vakspecialisten. Onze verkoopadviseurs, timmermannen, tekenaars en andere vakmensen brengen allemaal unieke ervaringen met zich mee die we bij Geldersche Houtbouw zo optimaal mogelijk inzetten om zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen te voldoen. Zo word je bij binnenkomst - of online - niet zomaar door een adviseur geholpen. Onze verkoopadviseurs hebben namelijk stuk voor stuk een praktische achtergrond met veel ervaring, dus ze weten ook daadwerkelijk waar ze over praten. Dat is net zo makkelijk - zowel voor jou als voor ons!

 

Houten overkapping met berging 2

 

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wil je een houten overkapping met berging op maat laten bouwen? Of wil je juist meer weten over onze andere projecten? Kom dan eens langs in onze showroom: we ontvangen je graag. Onze ervaren adviseurs nemen de tijd om al jouw wensen met je door te nemen. Wil je liever gelijk een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies