Carport met kapschuur laten bouwen?

Wil je een carport in de vorm van een kapschuur laten bouwen? Goed plan. Wellicht wil je nog weten wat de voordelen zijn van een carport en waarom een kapschuur extra handig is. Ook vertellen we je graag over alle mogelijkheden van Geldersche Houtbouw. Ben je nieuwsgierig aan het worden? Lees dan vooral verder.

 

Wat is een carport?

 

Heb je de ruimte voor een carport, dan zou je dit zeker moeten overwegen. Een carport is eigenlijk een plek om je auto onderdak te geven. En uiteraard zorgt dit voor wat voordelen. Ten eerste staat je auto altijd beschut. Dit betekent dat je auto beschermd is tegen alle weersomstandigheden, dat je auto beter beschermd is tegen diefstal én tegen schade. Een garage biedt precies dezelfde voordelen, maar een carport biedt een stuk meer flexibiliteit. Een carport in combinatie met kapschuur is dus ideaal.

 

Kenmerken van een carport met kapschuur

 

Je overweegt een carport met kapschuur, maar waarom kies je voor een kapschuur? Een kapschuur zorgt over het algemeen voor een mooie uitstraling. Het is een overkapping waarbij de voorkant open is en vaak meerdere zijwanden gesloten zijn. Daarnaast bevat de kapschuur altijd een hoge nok. Dit geeft je veel ruimte om de schuur te decoreren of lampen op te hangen en zorgt voor een ruimtelijke sfeer. Bekijk ook direct onze producten.

 

De kapschuur is erg handig. Zo kun je deze gebruiken voor vele doeleinden. Je kunt de schuur gebruiken om spullen op te slaan, om als carport te gebruiken maar ook om lekker beschut te zitten. Ook wanneer het regent biedt de kapschuur onderdak. Als de zon flink schijnt kun je even afkoelen in de schaduw. Een kapschuur biedt dus meerdere functies. Ideaal, toch?

 

 

carport met kapschuur

 

Waar moet je op letten?

 

Over het algemeen is het bouwen of plaatsen van een carport met kapschuur toegestaan. Maar er zijn wel een aantal zaken waar je aan moet denken. In de meeste gevallen is er geen bouwvergunning nodig voor het bouwen van een carport. Volgens de woningwetgeving vallen carports in principe in de categorie van vergunningsvrije bouwwerken. Máár, de carport mag niet hoger zijn dan 3 meter én niet groter zijn dan de helft van je tuin. Voldoet je wens niet aan deze eisen, dan moet er een bouwvergunning aangevraagd worden.

 

 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

 

Je weet nu wat een carport met kapschuur inhoudt en wat de voordelen zijn. Kortom; het beste met elkaar gecombineerd. Dát is een houten schuur met overkapping van Geldersche Houtbouw. Of je nu op zoek bent naar een houten bergruimte of je auto beschut onder een carport neer wilt zetten, een schuur met overkapping is bijna altijd de oplossing. Er zijn allerlei combinaties mogelijk, zoals een houten berging met één of meerdere carports of juist een veranda voor het ultieme buitenleven genot. We bieden diverse mogelijkheden aan houten schuren bij Geldersche Houtbouw. Zo kunnen we een houten schuur met overkapping in landelijke stijl uitvoeren, bijvoorbeeld met gepotdekselde planken. Een andere optie is een moderne houten overkapping met allerlei mogelijkheden aan gevelbekleding.

 

 

schuren met overkapping

 

 

Heb je je keuze gemaakt?

 

Weet je nu zeker dat je een carport met kapschuur in de tuin wilt hebben? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontdek alle mogelijkheden. Heb je vragen of wil je nog wat meer informatie? Twijfel niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies