Geschiedenis

Geldersche Houtbouw startte in 2008 als kleine jonge onderneming.

Het bedrijf is ontstaan na een splitsing tussen de zwagers Goos Mulder en Jan van ’t Foort. De twee besloten, als gevolg van de MKZ en de vogelgriep, hun bedrijf in dierenverblijven, stallen en sierhokken uit te breiden met de bouw van schuren.


Vanwege groot succes leidde de schurenbouw tot een verzelfstandiging, waardoor Geldersche Houtbouw ontstond onder leiding van Goos Mulder.

Goos is per 1 januari 2018 de samenwerking aangegaan met zijn zwager Pieter van den Beukel.

Pieter is verantwoordelijk voor de operationele processen en Goos voor de commerciële. Hierdoor kan iedereen zijn eigen professie beter tot zijn recht laten komen wat voor structuur en efficiëntie in het bedrijf zorgt.

 

Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde houtbouw onderneming, met landelijk honderden projecten op onze naam. Met zes en dertig enthousiaste en gedreven medewerkers levert ons bedrijf adequaat advies en kwalitatief hoogstaand maatwerk. Doordat wij onze modellen
prefabriceren in onze productiehal, leveren we snel en voordelig.

 

Een nuchtere en heldere aanpak kenmerkt ons bedrijf. Wij leveren onder transparante voorwaarden en een duidelijk vastgestelde prijs. Omdat ons product het waard is.