Wie zijn wij

Wij zijn Geldersche Houtbouw.

 

We zijn in 2008 gestart met acht mensen, van advies tot en met oplevering van houten bijgebouwen. Goos Mulder, die toen nog alleen aan het roer stond, bouwde een praktische hal met showroom en werk­plaats.

 

Sinds de oprichting zijn we elk jaar doorgegroeid. In 2017 waren we toe aan de volgende stap; we zijn verhuisd naar een groter pand. Voorafgaand viel het besluit om door te groeien en sindsdien werken Goos Mulder en zijn zwager Pieter van den Beukel samen. Tegenwoordig zijn we met meer dan 40 mensen actief en hebben we een gestroomlijnde werk­plaats van 2000 m2. Daar leven onze timmermannen

zich dagelijks uit tussen moderne machines en verschillende soorten hout. Jaarlijks produceren we hier meer dan 250 houten bijgebouwen, van klein tot groot.

 

Naast de moderne werkplaats is de showroom te vinden. Daar staan diverse modellen opgesteld. Verschillende details zoals houtsoorten, dakbedekking en bijvoorbeeld verlichting zijn daar te bezichtigen.

 

Het geheim van Geldersche Houtbouw is te vinden op de 'geeft ruimte' pagina. Het is de reden van ons bestaan en onze diepste drijfveer.

 

Pieter van den Beukel & Goos Mulder

Directie

 

GEEFT RUIMTE