Tuinhuis bekijken in onze Showroom - Kom langs!
Showroom / Tuinhuis showroom

Tuinhuis showroom

afbeeldingTuinhuis showroom

Welkom in onze tuinhuis showroom!

Ontdek in onze tuinhuis showroom ideeën en inspiratie voor uw prachtige houten tuinhuis. U vindt diverse soorten tuinhuizen, bijvoorbeeld afgewerkt met glas of overkapping. Kiest u voor een gezellig blokhut model, een modern tuinhuis of een klein tuinhuisje? De keuze is aan u! In onze tuinhuis showroom ziet u een diversiteit aan soorten, zodat we op basis daarvan uw favoriete elementen uitwerken tot een tuinhuis op maat.

Speciaal voor u

Speciaal voor u

Een persoonlijk gesprek en gepast advies vinden we belangrijk. Graag nemen we de tijd voor u. Wij vragen u om een afspraak te maken, zo weten we zeker dat onze adviseurs de tijd voor u kunnen nemen om uw wensen te bespreken.

Maak direct een afspraak

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een showroombezoek te plannen!

In de showroom trakteren we u graag op een heerlijk kopje koffie of thee. U kunt een kijkje nemen bij alle houten gebouwen in de showroom en we laten u graag onze moderne werkplaats zien.

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten bijgebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Naam(Vereist)
Showroom tuinhuis: ontdek alle opties!

Showroom tuinhuis: ontdek alle opties!

Laat u inspireren in onze showroom met tuinhuizen, om zo tot het design te komen dat perfect bij uw tuin en wensen past. Een model dat qua dakpannen aansluit bij uw woning, of juist een tuinhuis met plat dak? Kies uit oneindig veel RAL-kleuren of ga voor de originele houtkleurige tinten. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat laten we u graag zien in onze tuinhuis showroom. Tot snel?!

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

In het Geldersche dorp Kootwijkerbroek, in de buurt van Barneveld, vindt u onze showroom. Parkeren kan bij ons uiteraard gratis voor de deur. Ook hebben we een laadpaal om uw elektrische auto op te laden. Plan uw route naar Geldersche Houtbouw via onderstaande knop!

Alles op maat

Alles op maat

Van landelijk tot modern, van mantelzorgwoning tot tuinhuis. In onze tuinhuis showroom kunt u het allemaal bekijken. We hebben verschillende vormen en materialen toegepast, zodat u deze kunt ervaren. Onze adviseurs laten u graag verschillende materialen zien, zoals soorten dakpannen, isolatie en gevelbekleding.

Bekijk de werkplaats van boven

Bekijk de werkplaats van boven

In onze productiehal wordt uw houten tuinhuis helemaal prefab voorbereid. Met onze computergestuurde zaag worden alle onderdelen op maat gemaakt. Onze kundige timmermannen vervaardigen vervolgens de constructie, wanden en daken.

Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Vraag gerust om een rondleiding!

Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn op afspraak geopend op de volgende tijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur

 

Wees welkom!

Wat zeggen klanten over ons

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bekijk projecten

Bekijk projecten

Contact

Contact

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.