Overkapping bekijken in onze Showroom - Kom langs!
Showroom / Overkapping showroom

Overkapping showroom

afbeeldingOverkapping showroom

Welkom in onze overkapping showroom!

Ontdek in onze overkapping showroom ideeën en inspiratie voor uw prachtige overkapping, die tot in de puntjes aansluit bij uw huis en tuin. Een moderne overkapping als losse bijgebouw of een traditionele overkapping als aanbouw aan uw huis? In onze showroom met overkappingen ziet u het allemaal, zodat u zelf de elementen selecteert die bij uw wensenpakket passen. Laat uw overkapping op maat samenstellen.

Speciaal voor u

Speciaal voor u

Een persoonlijk gesprek en gepast advies vinden we belangrijk. Graag nemen we de tijd voor u. Wij vragen u om een afspraak te maken, zo weten we zeker dat onze adviseurs de tijd voor u kunnen nemen om uw wensen te bespreken.

Maak direct een afspraak

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een showroombezoek te plannen!

In de showroom trakteren we u graag op een heerlijk kopje koffie of thee. U kunt een kijkje nemen bij alle houten gebouwen in de showroom en we laten u graag onze moderne werkplaats zien.

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Naam(Vereist)
Showroom overkapping: ontdek uw stijl

Showroom overkapping: ontdek uw stijl

Laat u inspireren in onze showroom met overkappingen, om tot het perfecte design te komen dat bij uw wensen past. Een luxe overkapping met glazen schuifdeuren, of juist een open terrasoverkapping om in de zomer maximaal te genieten. Afwerking met een berging en rieten dak? In originele houtkleuren of tal van RAL-kleuren. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat laten we u graag zien in onze overkapping showroom. Tot snel?!

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

In het Geldersche dorp Kootwijkerbroek, in de buurt van Barneveld, vindt u onze showroom. Parkeren kan bij ons uiteraard gratis voor de deur. Ook hebben we een laadpaal om uw elektrische auto op te laden. Plan uw route naar Geldersche Houtbouw via onderstaande knop!

Alles op maat

Alles op maat

Van landelijk tot modern, van mantelzorgwoning tot overkapping. In onze overkapping showroom kunt u het allemaal bekijken. We hebben verschillende vormen en materialen toegepast, zodat u deze kunt ervaren. Onze adviseurs laten u graag verschillende materialen zien, zoals soorten dakpannen, isolatie en gevelbekleding.

Bekijk de werkplaats van boven

Bekijk de werkplaats van boven

In onze productiehal wordt uw houten overkapping helemaal prefab voorbereid. Met onze computergestuurde zaag worden alle onderdelen op maat gemaakt. Onze kundige timmermannen vervaardigen vervolgens de constructie, wanden en daken.

Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Vraag gerust om een rondleiding!

Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn op afspraak geopend op de volgende tijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur

 

Wees welkom!

Wat zeggen klanten over ons

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bekijk projecten

Bekijk projecten

Contact

Contact

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.