Project | Tuinkantoor met overkapping Amsterdam | Geldersche Houtbouw
Projecten / Tuinkantoor met overkapping Amsterdam

Tuinkantoor met overkapping Amsterdam

afbeeldingTuinkantoor met overkapping Amsterdam

Wij bouwen houten bijgebouwen op maat

Bestaat er zoiets als het perfecte tuinkantoor met overkapping? Na duizenden projecten gerealiseerd te hebben weten wij dat wel zeker. En dat zeggen we niet zelf, bekijk gerust de recensies eens. Met trots zijn we daarin de grootste in onze branche!

Onze getalenteerde ontwerpers weten altijd weer hét ontwerp neer te zetten wat esthetisch en praktisch is. Bekijk zelf eens de pagina met verschillende ontwerpen. Dat betekent concreet dat het ontwerp van uw tuinkantoor naadloos aansluit bij uw wensen. Meedenken, advies en jarenlange praktijkervaring zijn de sleutel daarvoor.

Wilt u weten hoe hoog de investering is voor een tuinkantoor naar uw wensen? Vul dan vrijblijvend het formulier in, of neem op een andere manier contact op. In het kort inventariseren we uw wensen en geven direct een prijsindicatie.

Bezoek gerust onze showroom met verschillende gebouwen waaronder zelfs een houten woning. Daarnaast geven we u graag een rondleiding door onze moderne werkplaats!

Vraag offerte aan

Projectinformatie

Lengte
12.4 m
Breedte
5.5 m
Hoogte
4.8 m
Oppervlakte
68.3 m2
Dakmateriaal
Sandwichpanelen
Dakvorm
Symmetrisch zadeldak
Type
Tuinkamer Tuinkantoor / tuinatelier
Materiaal gevelbekleding
Verduurzaamd vuren

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Showroom

    Showroom

    In onze showroom bent u van harte welkom! Hier vindt u verschillende houten gebouwen van een schuur met overkapping tot zelfs een complete houten woning! Wanneer u het fijn vindt om zomaar even rond te kijken komt u gewoon even langs. Wanneer u een afspraak maakt weten we zeker dat we de tijd hebben om u vrijblijvend op weg te helpen. Wilt u meer weten over de showroom? Bezoek dan onze pagina over de showroom.

    Bezoek inplannen

    Andere klanten bekeken ook

    Wat zeggen klanten over ons

    Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

    Realistische visuals
    Realistische visuals
    Het eindresultaat is tekenend voor u.
    3000+ gebouwen
    3000+ gebouwen
    Deze ervaring telt door in ieder project.
    Hoge bouwsnelheid
    Hoge bouwsnelheid
    Moderne, gecontroleerde productie.
    Hoge waardering
    Hoge waardering
    Een 9+ door meer dan 900 klanten.