Project | Poolhouse Maarn | Geldersche Houtbouw
Projecten / Poolhouse Maarn

Poolhouse Maarn

afbeeldingPoolhouse Maarn

Wij bouwen houten bijgebouwen op maat

Op zoek naar een stijlvol, maatwerk poolhouse? Zoals u bij onze projecten kunt zien, hebben we er al veel gebouwd, allemaal volledig naar wens. Een esthetisch en praktisch ontwerp, dat is waar onze ontwerpers voor gaan. Een ontwerp van een poolhouse dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Maar het houdt niet op bij de tekeningen. Onze samenwerking gaat verder dan dat. We luisteren naar wat u nodig heeft, waar u van droomt en wat u graag wilt hebben. En dan maken we het werkelijkheid. Met onze ervaring weten we precies hoe we uw wensen kunnen omzetten in een prachtig poolhouse.

Benieuwd naar de kosten van uw nieuwe poolhouse? Vul ons formulier in of neem vrijblijvend contact op. Wij luisteren naar uw wensen en geven u een prijsindicatie. Uw reis naar het poolhouse van uw dromen begint hier.

Vraag offerte aan

Projectinformatie

Lengte
9.4 m
Breedte
4 m
Hoogte
2.8 m
Oppervlakte
37 m2
Dakmateriaal
EPDM
Dakvorm
Plat dak
Type
Overkapping Poolhouse Schuur Veranda
Materiaal gevelbekleding
Verduurzaamd vuren

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Showroom

  Showroom

  In onze showroom bent u van harte welkom! Hier vindt u verschillende houten gebouwen van een schuur met overkapping tot zelfs een complete houten woning! Wanneer u het fijn vindt om zomaar even rond te kijken komt u gewoon even langs. Wanneer u een afspraak maakt weten we zeker dat we de tijd hebben om u vrijblijvend op weg te helpen. Wilt u meer weten over de showroom? Bezoek dan onze pagina over de showroom.

  Bezoek inplannen

  Andere klanten bekeken ook

  Wat zeggen klanten over ons

  Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

  Realistische visuals
  Realistische visuals
  Het eindresultaat is tekenend voor u.
  3000+ gebouwen
  3000+ gebouwen
  Deze ervaring telt door in ieder project.
  Hoge bouwsnelheid
  Hoge bouwsnelheid
  Moderne, gecontroleerde productie.
  Hoge waardering
  Hoge waardering
  Een 9+ door meer dan 900 klanten.