Project | Overkapping Hooge Zwaluwe | Geldersche Houtbouw
Projecten / Overkapping Hooge Zwaluwe

Overkapping Hooge Zwaluwe

afbeeldingOverkapping Hooge Zwaluwe

Wij bouwen houten bijgebouwen op maat

Een overkapping van Geldersche Houtbouw is meer dan alleen een bouwproject. Het is een uitdrukking van uw persoonlijke stijl en behoeften. Onze getalenteerde ontwerpers werken samen met u om een overkapping te creëren die niet alleen past bij uw tuin en huis, maar ook voldoet aan uw functionele wensen.

Onze betrokkenheid gaat verder dan het ontwerp. We staan bekend om ons meedenkende karakter. Met onze eigen werkplaats waar we de bijgebouwen prefabriceren, gebruiken we jarenlange ervaring om constant te verbeteren en te innoveren. We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom en voor een rondleiding door onze werkplaats!

Wilt u weten hoe hoog de investering is voor een overkapping naar uw wensen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem op een andere manier contact op. In het kort inventariseren we uw wensen en geven direct een indicatie.

Vraag offerte aan

Projectinformatie

Lengte
6 m
Breedte
3.5 m
Hoogte
3.4 m
Oppervlakte
21 m2
Dakmateriaal
Dakpannen
Dakvorm
A-symmetrisch zadeldak
Type
Overkapping Terrasoverkapping
Materiaal gevelbekleding
Verduurzaamd vuren

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Showroom

  Showroom

  In onze showroom bent u van harte welkom! Hier vindt u verschillende houten gebouwen van een schuur met overkapping tot zelfs een complete houten woning! Wanneer u het fijn vindt om zomaar even rond te kijken komt u gewoon even langs. Wanneer u een afspraak maakt weten we zeker dat we de tijd hebben om u vrijblijvend op weg te helpen. Wilt u meer weten over de showroom? Bezoek dan onze pagina over de showroom.

  Bezoek inplannen

  Andere klanten bekeken ook

  Wat zeggen klanten over ons

  Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

  Realistische visuals
  Realistische visuals
  Het eindresultaat is tekenend voor u.
  3000+ gebouwen
  3000+ gebouwen
  Deze ervaring telt door in ieder project.
  Hoge bouwsnelheid
  Hoge bouwsnelheid
  Moderne, gecontroleerde productie.
  Hoge waardering
  Hoge waardering
  Een 9+ door meer dan 900 klanten.