Project | Fitnessruimte met veranda Soesterberg | Geldersche Houtbouw
Projecten / Fitnessruimte met veranda Soesterberg

Fitnessruimte met veranda Soesterberg

afbeeldingFitnessruimte met veranda Soesterberg

Wij bouwen houten bijgebouwen op maat

Een fitnessruimte met veranda, volledig naar wens? Ja, dat is precies wat u krijgt bij Geldersche Houtbouw. Onze getoonde projecten zijn slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Jaarlijks bouwen we meer dan 300 bijgebouwen, allemaal op maat ontworpen en prefab door ons gebouwd. Ideeën, wensen? We denken graag met u mee!

Over ontwerp gesproken, bij ons geen gedoe met externe architecten. Wij hebben onze eigen ontwerpers in huis. De ontwerper zal met u een ontwerp maken dat esthetisch en praktisch is en goed past bij de omgeving. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas.

Laat u inspireren door de foto’s op onze website! Benieuwd wat de fitnessruimte met veranda van uw dromen kost? Vul het formulier in of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Maak een afspraak en bezoek onze showroom om nog meer inspiratie op te doen!

Vraag offerte aan

Projectinformatie

Lengte
13 m
Breedte
5.9 m
Hoogte
5 m
Oppervlakte
77 m2
Dakmateriaal
Dakpannen
Dakvorm
Plat dak Symmetrisch zadeldak
Type
Schuur
Materiaal gevelbekleding
Verduurzaamd vuren

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Showroom

  Showroom

  In onze showroom bent u van harte welkom! Hier vindt u verschillende houten gebouwen van een schuur met overkapping tot zelfs een complete houten woning! Wanneer u het fijn vindt om zomaar even rond te kijken komt u gewoon even langs. Wanneer u een afspraak maakt weten we zeker dat we de tijd hebben om u vrijblijvend op weg te helpen. Wilt u meer weten over de showroom? Bezoek dan onze pagina over de showroom.

  Bezoek inplannen

  Andere klanten bekeken ook

  Wat zeggen klanten over ons

  Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

  Realistische visuals
  Realistische visuals
  Het eindresultaat is tekenend voor u.
  3000+ gebouwen
  3000+ gebouwen
  Deze ervaring telt door in ieder project.
  Hoge bouwsnelheid
  Hoge bouwsnelheid
  Moderne, gecontroleerde productie.
  Hoge waardering
  Hoge waardering
  Een 9+ door meer dan 900 klanten.