Open dag Personeelshuisvesting | Geldersche Houtbouw

Open dag Personeelshuisvesting

afbeeldingOpen dag Personeelshuisvesting

17 mei 2024, kom kijken!

Bent u geïnteresseerd in het huisvesten van personeel? Op vrijdag 17 mei van 11:00 tot 13:00 uur houden wij een open dag bij een grote kwekerij in Zundert. Op deze dag krijgt u de unieke kans om een van onze projecten van binnen en buiten te bekijken, een groot personeelshuisvestingsgebouw.

Er is ruimte om andere kwekers te ontmoeten en de eigenaar van de huisvesting te spreken. U krijgt een rondleiding en we vertellen u graag over de voordelen van een personeelshuisvesting. Daarnaast geven wij u uitgebreide uitleg over hoe wij houten gebouwen zoals personeelshuisvesting ontwerpen en produceren. Graag bespreken we met u de mogelijkheden.

 

Deze dag is volgeboekt.

Wilt u ons volgende evenement niet missen? Meld u aan om als eerste op de hoogte te zijn van onze geplande evenementen. Aanmelden is eenvoudig door hieronder op de knop te klikken.

Ontdek de nieuwste open dagen en evenementen

Ontdek de nieuwste open dagen en evenementen

Deze dag is, helaas voor u, al volgeboekt. Mis ons volgende evenement niet!

Meld u aan om van ons een mail te ontvangen wanneer er een nieuwe open dag in de planning staat. Zo bent u als eerste op de hoogte van onze geplande evenementen. We organiseren regelmatig open dagen bij klanten thuis, zodat u onze projecten kunt ervaren. Dit doen wij door heel Nederland. Aanmelden is eenvoudig door hieronder op de knop te klikken.

Investeren in personeel

Investeren in personeel

Het verzorgen van personeelshuisvesting komt zowel het leven van medewerkers als het bedrijf ten goede. Veel werknemers, met name arbeidsmigranten, kunnen het waarderen als u als werkgever personeelshuisvesting aanbiedt. Het zorgt voor toegankelijkheid en gemak, verhoogt de productiviteit, verlaagt de kosten voor werknemers, verbetert de werknemersloyaliteit en tevredenheid.

Ervaring telt

Ervaring telt

De keuze voor personeelshuisvesting is niet altijd eenvoudig. Denk aan de verschillende regels die er zijn en afspraken die gemaakt moeten worden. Gelukkig hebben wij daarmee jarenlang ervaring en we adviseren u dan ook graag. Op deze dag kunt u niet alleen de personeelshuisvesting van een van onze enthousiaste klanten bekijken, we geven u graag alle informatie die u nodig heeft.

Personeelshuisvesting in Zundert

Wat zeggen klanten over ons

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.