Open Mantelzorgwoning Dalfsen | Geldersche Houtbouw

Open Mantelzorgwoning Dalfsen

afbeeldingOpen Mantelzorgwoning Dalfsen

9 maart 2024, kom kijken!

Bent u zich aan het oriënteren op een mantelzorgwoning? Op zaterdag 9 maart houden wij een Open Mantelzorgwoning dag in Dalfsen, Overijssel. Op deze dag krijgt u de unieke kans om meer te weten te komen over het bouwen van een mantelzorgwoning. Voor mensen die in de omgeving Overijssel wonen is het een mooie manier om eens dicht bij huis inspiratie op te doen.

Hier kijkt u bij één van onze klanten in huis en ziet u wat er allemaal mogelijk is. Tijdens de open dag kunt u de mantelzorgwoning zowel van buiten als van binnen bekijken. Ook krijgt u een rondleiding en uitgebreide uitleg over hoe wij houten mantelzorgwoningen ontwerpen en produceren.

 

Deze dag is volgeboekt.

Wilt u ons volgende evenement niet missen? Meld u aan om als eerste op de hoogte te zijn van onze geplande evenementen. Aanmelden is eenvoudig door hieronder op de knop te klikken.

Ontdek de nieuwste open dagen en evenementen

Ontdek de nieuwste open dagen en evenementen

Deze dag is, helaas voor u, al volgeboekt. Mis ons volgende evenement niet!

Meld u aan om van ons een mail te ontvangen wanneer er een nieuwe open dag in de planning staat. Zo bent u als eerste op de hoogte van onze geplande evenementen. We organiseren regelmatig open dagen bij onze klanten thuis, zodat u onze projecten kunt ervaren. Dit doen wij door heel Nederland. Aanmelden is eenvoudig door hieronder op de knop te klikken.

Ervaring telt

Ervaring telt

De keuze voor een mantelzorgwoning is niet altijd eenvoudig. Denk aan de verschillende regels die er zijn en afspraken die gemaakt moeten worden. Gelukkig hebben wij daarmee jarenlang ervaring en we adviseren u dan ook graag. Op deze dag kunt u niet alleen de mantelzorgwoning van één van onze enthousiaste klanten bekijken, we geven u graag alle informatie die u nodig heeft.

De mantelzorgwoning

Wat zeggen klanten over ons

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.