Geldersche Houtbouw Geeft ruimte | Geldersche Houtbouw
afbeeldingGeldersche Houtbouw <br>Geeft ruimte

Geldersche Houtbouw
Geeft ruimte

9.3

(937)

Ruimte en vrijheid. Dat is wat u verdient. Geldersche Houtbouw geeft ruimte aan ideeën, dromen, ambities en ontwikkeling.

We geven een hele praktische invulling aan ruimte. Ruimte om te ontspannen, spullen op te bergen en ruimte voor mantelzorg. Ruimte voor uw paarden, hobby en het stallen van uw auto.

Ruimte ontleent haar bestaansrecht overigens aan grenzen. Maar waar Geldersche Houtbouw komt, vervagen alle grenzen. Grenzeloze ruimte.

Verruim uw leefomgeving en verbind binnen met buiten.

Ruimte om te genieten

Ruimte om te genieten

Ruimte van Geldersche Houtbouw is ruimte waar u ultiem kunt genieten van het buitenleven. Ruimte die binnen en buiten met elkaar verbind. Met elkaar, of juist helemaal alleen. Geldersche Houtbouw geeft ruimte!

geldersche-houtbouw-geeft-ruimte-16-2

Onze sterke punten? Bekijk wat onze klanten over ons zeggen! Het cijfer dat we krijgen liegt er niet om. Met onze ruime ervaring weten we precies hoe houtbouw in elkaar steekt.

Waar maken ze het?

Natuurlijk in onze eigen werkplaats van 300m2!  Dagelijks timmeren onze houtbouwers aan allerlei soorten projecten. In de werkplaats bereiden we het grote werk voor. Kent u onze prefab bouwmanier al?

We geven u graag een unieke rondleiding door onze moderne werkplaats en de showroom. Ontdek hoe wij een ontwerp efficiënt omzetten in een houten bijgebouw.

Wat zeggen klanten over ons

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bezoek de showroom

Bezoek de showroom

Ons team

Ons team

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.