14 recreatiewoningen “Elfstedenhart” | Geldersche Houtbouw

14 recreatiewoningen
“Elfstedenhart”

Volg project Elfstedenhart

Op deze pagina vindt u meer informatie over project Elfstedenhart. In Witmarsum, op Landalpark Elfstedenhart, bouwen wij 14 recreatiewoningen voor onze opdrachtgevers. Een bijzonder project, waar we graag wat meer over vertellen.

Ontwerpfase

Ontwerpfase

Het ontwerpen van recreatiewoningen vereist een aantal vaardigheden. Hierbij valt te denken aan architectonisch, ruimtelijk en creatief inzicht. Daarbij is het van belang om budgetten, regels, wensen en technische mogelijkheden met elkaar te combineren.

Al deze vaardigheden hebben wij in huis. Onze 3D ontwerpers zijn in staat om de meest uiteenlopende projecten te ontwerpen en te visualiseren. Ook voor de ontwikkeling van uw project gaan we graag met u in gesprek!

Productie van de woningen

Productie van de woningen

Ons team van ervaren vakmensen is vol enthousiasme begonnen aan dit mooie project. De productie is in volle gang in onze werkplaats in Kootwijkerbroek. Onze computergestuurde zaagmachine zorgt ervoor dat alle maakdelen naadloos op elkaar aansluiten. Op de productielijn worden door onze houtbouwers de wanden, inclusief gevelbekleding geproduceerd. Door onze efficiënte bouwmethode weten we jaarlijks meer dan 300 houten gebouwen te produceren. Doordat we zoveel mogelijk prefab maken zijn we maar relatief kort op de bouwplaats aanwezig.

De bouw

De bouw

Woensdag 13 september zijn we begonnen met de bouw op locatie. Hier ziet u een beeld van de eerste dag! Als alles loopt volgens planning, zijn de woningen in december casco gebouwd. Eind februari 2024 zijn we volledig klaar met de bouw van de recreatiewoningen, inclusief afbouw.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een showroombezoek te plannen!

In de showroom trakteren we u graag op een heerlijk kopje koffie of thee. U kunt een kijkje nemen bij alle houten gebouwen in de showroom en we laten u graag onze moderne werkplaats zien.

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte recreatiewoning een belangrijke beslissing is en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten recreatiewoning aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Naam(Vereist)

Wat zeggen klanten over ons

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bekijk projecten

Bekijk projecten

Contact

Contact

Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

Realistische visuals
Realistische visuals
Het eindresultaat is tekenend voor u.
3000+ gebouwen
3000+ gebouwen
Deze ervaring telt door in ieder project.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Moderne, gecontroleerde productie.
Hoge waardering
Hoge waardering
Een 9+ door meer dan 900 klanten.