Schuur met veranda op maat laten bouwen? Bekijk direct een impressie van ons aanbod

Wil je een schuur met veranda op maat laten bouwen? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. We bouwen schuren tot en vanaf 50 vierkante meter. Samen met jou ontwerpen we het geheel, zodat het helemaal afgestemd is op jouw wensen. Van het begin tot het eind denken we met je mee en nemen graag zoveel mogelijk voor je uit handen. Dusdanig dat er na de oplevering nog één ding overblijft voor jou om te doen: genieten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en bekijk de schuren van eerdere projecten van ons voor een impressie van ons aanbod.

 

Kies voor een schuur met veranda

Wil je een kleine overkapping met een gezellige uitloop laten bouwen? Een middelgrote schuur met veranda? Of een flink bijgebouw met ruimte voor een zitje? Heb je zelf al een ontwerp in gedachten en wil je iets eigenzinnigs uit de grond laten stampen? Of heb je inspiratie opgedaan uit ons aanbod? Welke antwoorden je ook met ‘ja’ of ‘nee’ kunt beantwoorden: we helpen je graag verder.

 

We staan voor een complete service om je van een uniek ontwerp te voorzien. Daarom beginnen we altijd met een afspraak in onze showroom. Daar bespreken we je wensen en vereisten. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp voor een houten schuur met veranda op maat. Je ontvangt de tekeningen, kunt feedback geven en indien gewenst kunnen we daarna ook de tekeningen voor de bouwaanvraag voor je inleveren. De productie kan dan beginnen! We leggen graag onze werkwijze nog eens stap voor stap aan je uit.

 

Schuur met veranda

 

Van advies en ontwerp tot productie en levering

Je bent van harte welkom in onze showroom. Dat is dan ook waar we vaak beginnen met onze opdrachtgevers. We laten alle mogelijkheden zien en maken gelijk een schets, specifiek afgestemd op jouw situatie. Je ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte. Zodra je hier akkoord op geeft, kunnen onze 3D-tekenaars aan de slag. Door te tekenen in 3D weten we zeker dat alles perfect op elkaar aansluit. Als jij tevreden bent, sturen we de tekeningen door naar de werkvoorbereiden. Het juiste wordt dan besteld en werkzaamheden worden met eventuele andere partijen afgestemd, zoals met een aannemer voor de fundering.

 

In onze productiehal (van meer dan 2.000 vierkante meter!) wordt jouw schuur met veranda helemaal prefab voorbereid. Onze computergestuurde zaag maakt alle onderdelen op maat. Onze kundige timmermannen vervaardigen vervolgens de constructie, wanden en daken. Op de datum die we van te voren besproken hebben, komen vervolgens onze timmermannen naar je toe. Ze nemen alle prefab onderdelen mee en plaatsen de schuur vakkundig en snel. Om alles op de juiste plek te hijsen, maken ze daarbij meestal gebruik van een kraan. Dat gaat erg vlot, en is leuk om te zien! Wanneer de houten schuur geplaatst is, lopen onze timmermannen nog eens het eindresultaat met je na. Daarbij vullen we een opleverformulier in, zodat we zeker weten dat er een tevreden opdrachtgever achterblijft. Het genieten kan beginnen! Doet er zich onverhoopt toch een probleem voor? Dan staan we voor je klaar met onze service.

 

Schuur met veranda 1

 

Trots op onze opdrachtgevers

Wist je dat al meer dan 2.500 opdrachtgevers je voor gingen? Meer dan 700 van hen beoordeelden ons. Zij geven ons een hoog cijfer - iets waar we bijzonder trots op zijn. Lees direct hun lovende recensies. Naast een betrouwbare partner zijn er meer voordelen als je voor Geldersche Houtbouw kiest. We zetten de meest interessante op een rij.

  • Je hebt de mogelijkheid tot het krijgen van een volledige rondleiding door onze grote werkplaats en complete showroom.
  • Er wordt prefab gebouwd, waardoor we maar kort op jouw kavel aan het werk hoeven te zijn. Gemiddeld staat alles zelfs binnen 1,5 week.
  • Omdat we werken met unieke producten communiceren we geen prijzen op onze website. Echter, we maken graag een vrijblijvende offerte voor je met scherpe prijzen.
  • Jouw prefab onderdelen krijgen dankzij de overdekte werkplaats niet te maken met lange periode van regen of droogte.

 

Kom langs of vraag een offerte aan

Wil je het liefst vandaag nog jouw houten schuur met veranda laten bouwen? Of wil je je wensen met een van onze ervaren adviseurs in onze ruime showroom bespreken? Waar je ook voor komt of naar op zoek bent: je bent van harte welkom. Neem direct contact op voor het maken van een afspraak, zodat je zeker weet dat je geholpen wordt als je langskomt. Uiteraard kun je ook direct een vrijblijvende offerte op onze website aanvragen. We denken graag met je mee!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies