Project | Verplaatsbare mantelzorgwoning Aalsum | Geldersche Houtbouw
Projecten / Verplaatsbare mantelzorgwoning Aalsum

Verplaatsbare mantelzorgwoning Aalsum

afbeeldingVerplaatsbare mantelzorgwoning Aalsum

Wij bouwen houten bijgebouwen op maat

Naast maatwerk mantelzorgwoningen biedt Geldersche Houtbouw ook verplaatsbare mantelzorgwoningen aan. De verplaatsbare mantelzorgwoningen zijn standaardmodellen die door ons zijn ontworpen. Ze worden in secties geplaatst en kunnen eenvoudig worden verplaatst of doorverkocht zodra de mantelzorg periode stopt. Zoekt u iets landelijks of juist een verplaatsbare mantelzorgwoning met een moderne uitstraling? Door onze ervaring met duizenden projecten kunnen we u adviseren over de mantelzorgwoning die perfect bij uw wensen aansluit.

Wilt u weten hoe hoog de investering is voor een verplaatsbare mantelzorgwoning? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem op een andere manier contact op. In het kort inventariseren we uw wensen en geven direct een indicatie.

Bezoek gerust onze showroom met verschillende gebouwen waaronder zelfs een houten woning. Daarnaast geven we u graag een rondleiding door onze moderne werkplaats waar we jaarlijks meer dan 300 houten gebouwen weten te realiseren!

Vraag offerte aan

Projectinformatie

Lengte
12.5 m
Breedte
12 m
Hoogte
2.9 m
Oppervlakte
91.1 m2
Dakmateriaal
EPDM
Dakvorm
Plat dak
Type
Mantelzorgwoning Verplaatsbare mantelzorgwoning
Materiaal gevelbekleding
Verduurzaamd vuren

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Houtbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte gebouw een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Showroom

  Showroom

  In onze showroom bent u van harte welkom! Hier vindt u verschillende houten gebouwen van een schuur met overkapping tot zelfs een complete houten woning! Wanneer u het fijn vindt om zomaar even rond te kijken komt u gewoon even langs. Wanneer u een afspraak maakt weten we zeker dat we de tijd hebben om u vrijblijvend op weg te helpen. Wilt u meer weten over de showroom? Bezoek dan onze pagina over de showroom.

  Bezoek inplannen

  Andere klanten bekeken ook

  Wat zeggen klanten over ons

  Geeft ruimte. Voor elkaar. Om te genieten.

  Realistische visuals
  Realistische visuals
  Het eindresultaat is tekenend voor u.
  3000+ gebouwen
  3000+ gebouwen
  Deze ervaring telt door in ieder project.
  Hoge bouwsnelheid
  Hoge bouwsnelheid
  Moderne, gecontroleerde productie.
  Hoge waardering
  Hoge waardering
  Een 9+ door meer dan 900 klanten.