Mantelzorgwoning bouwen

Met een mantelzorgwoning blijft u in uw omgeving!

Mensen willen doorgaans zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen in hun eigen omgeving. Dit geeft een stukje rust voor zowel de ouderen als hun familie.

Het laten bouwen van een houten mantelzorgwoning door de Geldersche Houtbouw is hiervoor de ideale oplossing. Hierdoor heeft de hulpbehoevende zorg van dichtbij en kan blijven genieten van haar omgeving. In een dergelijke woning is alles aangepast naar de behoeften van de hulpbehoevende. Zo is er bijvoorbeeld een badkamer en slaapkamer, alsook een woonkamer en keuken op het gelijkvloers. Vaak zijn op het gelijkvloers of op de eerste verdieping kamers en voorzieningen voor de mensen die voor de patiënt zorgen.

 

 

 Een houten mantelzorgwoning volledig afgestemd op uw behoeften

De hulpbehoevende verdient een mantelzorgwoning die is afgestemd op diens behoeften. Samen met u ontwerpen wij de ideale mantelzorgwoning. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van de ideale mantelzorgwoning voor de hulpbehoevende en de familie.
Laat u inspireren door diverse types van gerealiseerde mantelzorgwoningen die hieronder staan afgebeeld. Dit zijn vier soortgelijke woningen die qua stijl of vorm iets afwijken.

 

Een mantelzorgwoning van hout laten bouwen door Geldersche Houtbouw

Geldersche Houtbouw is een bedrijf dat zich bezighoudt met onder andere houten mantelzorgwoningen bouwen. Het bedrijf bestaat sinds 2008 en werkt intussen jaarlijks heel wat mooie projecten af. Het bedrijf heeft een eigen productiehal die zorgt dat er snel geleverd kan worden.

Tijdens het gehele project begeleiden we je, van inspiratie tot uiteindelijke plaatsing en bewoning.

Wilt u ook uw droom mantelzorgwoning laten bouwen door Geldersche Houtbouw? Neem dan contact op met onze specialisten!

Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Showroom

Inspiratie, een kopje koffie en advies dat precies bij u past?
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Showroom

Inspiratie, een kopje koffie en advies dat precies bij u past?
Maak een afspraak