Houten recreatiewoning

Uw woondroom realiseren met een houten recreatiewoning

Een droomvakantie begint met een prachtige accommodatie. Wat dacht u van een houten recreatiewoning die helemaal van u is? Zo kunt u wanneer u maar wilt in eigen land op vakantie, in een woning die geheel naar uw smaak is gebouwd en ingericht. Zo haalt u het allermeeste uit uw vrije tijd en kunt u genieten van veelvuldige en zorgeloze vakanties. Ook de ligging van de woning bepaalt u uiteraard zelf. Omringd door de natuur midden in het bos of aan een meer bijvoorbeeld. U kunt uw woondroom verwezenlijken met een houten recreatiewoning.

 

Een ontwerp wat bij u past

Als u een houten recreatiewoning wilt laten bouwen, dan heeft u veel keuze. Zo variëren de afmetingen van zo'n 70 vierkante meter tot wel 180 vierkante meter. U kunt de bouwstijl kiezen die bij uw wensen past. Hoe u de woning wilt gaan gebruiken zal bepalend zijn voor het type recreatiewoning wat u kiest. Laat u inspireren door de verschillende type houten recreatiewoningen die wij op onze site tentoonstellen. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomwoning.

 

   

  

 

Van oriëntatie tot sleuteloverdracht

Om u goed van dienst te zijn, begeleiden we u tijdens het hele proces. Van inspiratie tot bewoning. Onze werkwijze bestaat doorgaans uit de volgende stappen:

  • Stap 1: Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u ontdekken welk design bij u past. We helpen u om het beste ontwerp te selecteren en maken direct een vrijblijvende offerte voor u op.
  • Stap 2: Als u akkoord gaat met de offerte, zetten wij het proces in gang voor de tekenaar en werkvoorbereider.
  • Stap 3: De productie gaat beginnen. In onze werkplaats wordt het ontwerp 'prefab' gebouwd voor extra snelheid.
  • Stap 4: Op de door u gekozen leverdatum wordt de recreatiewoning op locatie gemonteerd en ontvangt u de sleutel.
  • Stap 5: U kunt nu volop gaan genieten van de voordelen die een houten recreatiewoning u biedt. Veel plezier!

Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies