Houten recreatiewoning

Uw woondroom realiseren met een houten recreatiewoning

Een droomvakantie begint met een prachtige accommodatie. Wat dacht u van een houten recreatiewoning die helemaal van u is? Zo kunt u wanneer u maar wilt in eigen land op vakantie, in een woning die geheel naar uw smaak is gebouwd en ingericht. Zo haalt u het allermeeste uit uw vrije tijd en kunt u genieten van veelvuldige en zorgeloze vakanties. Ook de ligging van de woning bepaalt u uiteraard zelf. Omringd door de natuur midden in het bos of aan een meer bijvoorbeeld. U kunt uw woondroom verwezenlijken met een houten recreatiewoning.

 

Een ontwerp wat bij u past

Als u een houten recreatiewoning wilt laten bouwen, dan heeft u veel keuze. Zo variëren de afmetingen van zo'n 70 vierkante meter tot wel 180 vierkante meter. U kunt de bouwstijl kiezen die bij uw wensen past. Hoe u de woning wilt gaan gebruiken zal bepalend zijn voor het type recreatiewoning wat u kiest. Laat u inspireren door de verschillende type houten recreatiewoningen die wij op onze site tentoonstellen. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomwoning.

 

Houten recreatiewoning type R01  Houten recreatiewoning type R02  Houten recreatiewoning type R03  

 

Houten recreatiewoning type R04  Houten recreatiewoning type R05

 

Van oriëntatie tot sleuteloverdracht

Om u goed van dienst te zijn, begeleiden we u tijdens het hele proces. Van inspiratie tot bewoning. Onze werkwijze bestaat doorgaans uit de volgende stappen:

  • Stap 1: Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u ontdekken welk design bij u past. We helpen u om het beste ontwerp te selecteren en maken direct een vrijblijvende offerte voor u op.
  • Stap 2: Als u akkoord gaat met de offerte, zetten wij het proces in gang voor de tekenaar en werkvoorbereider.
  • Stap 3: De productie gaat beginnen. In onze werkplaats wordt het ontwerp 'prefab' gebouwd voor extra snelheid.
  • Stap 4: Op de door u gekozen leverdatum wordt de recreatiewoning op locatie gemonteerd en ontvangt u de sleutel.
  • Stap 5: U kunt nu volop gaan genieten van de voordelen die een houten recreatiewoning u biedt. Veel plezier!