Grote schuur bouwen

Een grote schuur bouwen in de achtertuin biedt u uiteenlopende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de vele ruimte aan opslag of een prachtige locatie om van de omgeving te genieten. Wij denken graag met u mee over uw ideale grote schuur.  Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen om uw grote droomschuur te realiseren!

Grote schuur laten bouwen door Geldersche Houtbouw

Het bedrijf begon in 2008 als een kleine onderneming, maar door de fijne expertise en geweldig tevreden klanten is het vandaag de dag uitgebreid tot een gerenommeerd houtbewerkingsbedrijf. De productie van de houtbouw wordt intern geregeld waardoor de levering erg snel plaatsvind. Er is veel aanvraag in de expertise voor een grote schuur bouwen.

Afgestemd op uw eisen

Er wordt eerst samen een plan van aanpak opgesteld voor de grote schuur bouwen. Samen om de tekentafel om alle wensen zo helder mogelijk opgesteld te krijgen. Waar wilt u de schuur bouwen, hoe is de kwaliteit van de grond en welke houtsoort past het best bij uw stijl. Een grote schuur bouwen vraagt nog heel wat aandacht, gelukkig wordt u professioneel geholpen. Gelderse Houtbouw heeft genoeg expertise om u te helpen en adviseren.

Wij hebben voldoende expertise in het bouwen van grote schuren, waardoor we u veel inspiratie kunnen geven.

Houten schuur vanaf 40m2Houten schuur met overkapping tot 40m2Houten schuur met overkapping vanaf 40m2Houten bijgebouwen vanaf 100m2Diversen

 

Een grote schuur bouwen was nog nooit zo eenvoudig. In onze werkplaats wordt het ontwerp prefab gebouwd voor extra snelheid. Op de door u gekozen datum wordt de grote schuur geleverd en op locatie gemonteerd.

Wilt u meer informatie over het laten bouwen van een grote schuur door de Geldersche Houtbouw? Neem dan contact met ons op!