Mantelzorghuis (op maat) laten bouwen? Profiteer van onze efficiënte werkwijze

Wil je een mantelzorghuis laten bouwen? Het liefst volledig samengesteld naar jouw wensen? Wat je wensen ook zijn, je bent bij Geldersche Houtbouw altijd aan het juiste adres! Wij zijn namelijk maatwerkbouwers in hart en nieren. We hebben niet voor niets al meer dan 300 houten schuren met overkapping, garages, recreatiegebouwen, stallen, overkappingen en uiteraard ook mantelzorgwoningen door heel Nederland volledig op maat gebouwd. We zullen je in dit artikel haarfijn uitleggen waarom je een maatwerk mantelzorghuis zou laten bouwen door Geldersche Houtbouw en hoe wij te werk gaan. Ook zullen we je kort inlichten over de kosten van een bouwen van een mantelzorghuis. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

 

Mantelzorghuis op maat laten bouwen

Wanneer je een mantelzorghuis wilt laten bouwen, betekent dit dat het terrein van jouw huis een volledig nieuwe uitstraling krijgt. Daarom wil je natuurlijk dat de mantelzorgwoning een parel voor het oog wordt. Echter komt er wel nog redelijk wat kijken bij het bouwen van een mantelzorghuis - zowel bij een klein als groot traject. Daarom nemen wij van Geldersche Houtbouw het volledige traject voor je uit handen - van ontwerp tot bouw - zodat jij nergens meer over hoeft na te denken. En ja, ook de vergunningsaanvragen en dergelijke kunnen we voor je uit handen nemen!

 

Mantelzorg huis bouwenn

 

Omdat wij ruime ervaring op het gebied van maatwerk hebben, is geen wens voor ons te gek. Wij kunnen jouw droom mantelzorghuis volledig op maat bouwen met alles erop en eraan. Heb je misschien al een ontwerp in gedachten en wil je iets eigenzinnigs uit de grond laten stampen? Of heb je inspiratie opgedaan uit ons aanbod? We helpen je hoe dan ook graag verder.

 

Hoe gaan wij te werk? Nou, zo!

Wanneer je met ons in zee wilt gaan, is het natuurlijk wel zo fijn om van tevoren te weten hoe wij precies te werk gaan. Daarom leggen we je graag onze werkwijze uit! Zodra je contact met ons opneemt, helpt één van onze adviseurs je graag verder met het bespreken van jouw persoonlijke wensen. Het unieke aan onze adviseurs is dat zij naast theoretische kennis ook gedegen technische en vakinhoudelijke ervaring hebben. Daarom begrijpen zij jouw wensen als geen ander en kunnen ze meer dan alleen een mooi plaatje schetsen. Nadat jouw wensen in kaart zijn gebracht, vertalen onze adviseurs deze in een 3D-ontwerp. Zodra jij het ontwerp hebt goedgekeurd, gaan de werkvoorbereidingen beginnen waarbij we niet alleen de juiste materialen bestellen maar ook een opleverdatum met je afspreken. En daarbij geldt: afspraak = afspraak!

 

In onze productiehal wordt jouw mantelzorghuis volledig prefab gebouwd. Dat betekent dat alle onderdelen van tevoren in onze productiehal worden gemaakt waarna deze later op locatie gemakkelijk in elkaar gezet worden. Nadat wij alle prefab onderdelen gemaakt hebben, komen onze ervaren timmermannen op de opleverdatum die we met jou hebben afgesproken naar je toe. Zij nemen alle prefab onderdelen mee en plaatsen het mantelzorghuis snel en vakkundig. Zij zullen door middel van een kraan alle prefab onderdelen in elkaar plaatsen. Dat is niet alleen snel, het is ook nog eens super leuk om te zien hoe jouw mantelzorghuis ‘tot leven komt’. Wist je ook dat wij een mantelzorghuis in gemiddeld 1,5 week al kunnen bouwen?

 

Mantelzorg huis bouwenn2

 

Zodra het mantelzorghuis geplaatst is, lopen onze timmermannen samen met jou het mantelzorghuis nog één keer na zodat we er zeker van zijn dat jij volledig tevreden bent. En mocht er onverhoopt later toch nog een probleem voordoen, staan we gewoon voor je klaar met onze service. Ging het bovenstaande misschien nog iets te snel voor je? We leggen onze werkwijze graag nog eens stap voor stap aan je uit.

 

Wat kost een mantelzorghuis bouwen?

Het is best lastig om exact te zeggen wat een mantelzorghuis kost. De prijzen die je op het internet vindt kunnen namelijk flink uiteen lopen. Dit is omdat we bij Geldersche Houtbouw volledig maatwerk leveren. Geen enkel mantelzorghuis is immers hetzelfde. Om deze reden communiceren wij dan ook geen vaste prijzen op de website om eventuele teleurstellingen qua prijsinschatting te voorkomen. Wanneer je toch benieuwd bent naar de kosten die komen kijken bij het bouwen van een mantelzorghuis, kun je geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aanvragen. En hierbij geldt uiteraard dat je rustig kunt nadenken over het voorstel, we hebben geen haast.

 

  Mantelzorg huis bouwenn3

 

Mogen we kennismaken?

Kun je net als wij niet wachten om jouw mantelzorghuis te laten bouwen? Of wil je misschien eerst rustig kennismaken en jouw wensen bespreken met één van onze gespecialiseerde adviseurs? Misschien wil je juist eerst even inspiratie opdoen? Je bent hoe dan ook van harte welkom in onze ruime showroom en werkplaats. Kun je niet wachten met het stellen van jouw vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kun je ook direct een vrijblijvende offerte op onze website aanvragen. We helpen je graag verder.Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies