Kleine mantelzorgwoning laten bouwen? Kies voor maatwerk!

Wil je een kleine mantelzorgwoning laten bouwen? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Jaarlijks bouwen we meer dan 300 houten schuren met overkapping, garages, recreatiegebouwen, stallen, overkappingen en dus mantelzorgwoningen door heel Nederland. Alles wat we bouwen is maatwerk, dus je hebt ongelimiteerde mogelijkheden in het ontwerp. Daarom zijn ook alle voorbeelden op onze website bedoeld als inspiratie. Klik dus gerust eens rond of kom langs in onze showroom. Wil je meer weten over de mogelijkheden, werkwijze en kosten? Lees dan gauw verder, ontdek het zelf en kies voor maatwerk. Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Grote óf kleine mantelzorgwoning bouwen: wat komt er bij kijken?

Of je nu op zoek bent naar een grote of kleine mantelzorgwoning: er komt best wat kijken bij de bouw van zo’n product. Zo zijn er verschillende voorwaarden voor wanneer je in aanmerking komt voor een mantelzorgwoning. Stel dat het voor jezelf is, dan moet je bijvoorbeeld de minimale AOW-leeftijd bereikt hebben, een familieband hebben met de bewoners van de hoofdwoning en mogen de belangen van bewoners en bedrijven in de omgeving niet geschaad worden. Bovendien zijn de regels in iedere gemeente weer anders. Vraag van te voren dus goed na wat er wel én niet mag en of je bijvoorbeeld met of zonder vergunning mag bouwen.

 

Kleine mantelzorgwoning 1

 

Wat kost een mantelzorgwoning?

Een goede vraag! De prijzen die online genoemd worden kunnen immers flink uiteen lopen. Omdat we bij Geldersche Houtbouw enkel maatwerk producten leveren, is ieder project uniek. Om deze reden communiceren we dan ook geen vaste prijzen om een te lage of hoge inschatting te voorkomen. Iedere opdrachtgever heeft andere wensen, eisen én bouwt in een andere omgeving, dus vraagt om een eigen aanpak en het naleven van verschillende bouwregels. Wil je tóch graag weten wat een grote of kleine mantelzorgwoning kost? Vraag dan een offerte aan en ontvang een geheel vrijblijvend prijsvoorstel. Je kunt er dan op je gemak over nadenken en het ons laten weten als je ermee aan de slag wil. Wist je trouwens dat we ook vergunningsaanvragen en dergelijke voor je uit handen kunnen nemen? We ontzorgen je graag van A tot Z, zodat jij nergens meer over na hoeft te denken.

 

Zelf financieren of uit handen geven

Als je een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen hebt, speel je wellicht ook met de gedachte of je dit zelf moet financieren of dat je dit ook uit handen kunt geven. Beide zijn prima mogelijkheden. Zo kun je een kleine mantelzorgwoning misschien prima zelf financieren, maar wordt een grote mantelzorgwoning een ander verhaal. In enkele gevallen is een financiering via de huidige hypotheek van de hoofdbewoners mogelijk. Misschien heb je al een lichte voorkeur voor een van de mogelijkheden of heb je nog geen idee. Waar je ook staat: onze adviseurs denken graag vrijblijvend met je mee. Op onze jarenlange ervaring, kennis en kunde kun je vertrouwen!

 

Kleine mantelzorgwoning 3

 

Waarom? Daarom!

Waarom Geldersche Houtbouw? Al meer dan 2.500 opdrachtgevers gingen je voor! Meer dan 700 van hen beoordelen ons en geven ons een hoog cijfer - iets waar we bijzonder trots op zijn. Lees direct hun mooie recensies. Of check hieronder de voordelen die bouwen met Geldersche Houtbouw met zich meebrengt.

 

  • Een volledige rondleiding door onze grote werkplaats en complete showroom behoort tot de mogelijkheden.
  • We bouwen onze grote en kleine mantelzorgwoningen en andere houten bijgebouwen met prefab materialen, zodat we maar kort op de kavel aan het werk zijn. Gemiddeld staat zelfs alles binnen slechts 1,5 week!
  • We communiceren geen vaste prijzen op onze website, omdat iedere opdrachtgever én ieder project uniek is. Echter, we maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor je.
  • Dankzij onze grote, overdekte werkplaats krijgen jouw prefab materialen niet te maken met lange periode van regen of droogte tijdens de bouw.
  • Al sinds 2008 zijn we actief in de wereld van houtbouw. We weten dus waar we het over hebben en delen graag onze expertise met je.
  • Onze adviseurs zijn mensen met een praktische achtergrond. Ze kunnen je dus gedegen advies geven en écht meepraten over wat wel en niet mogelijk is.
  • En nog veel meer … Kijk gerust eens rond op de website.

Daarom Geldersche Houtbouw dus! Wil je graag eens langskomen om persoonlijk kennis te maken. We zien je graag in onze showroom. Reserveer van te voren je bezoek om er zeker van te zijn dat een van onze adviseurs je te woord kan staan.

 

Kleine mantelzorgwoning 2

 

Ontvang een vrijblijvend prijsvoorstel of kom langs

Ben je eruit? Wil je een grote of kleine mantelzorgwoning laten bouwen? We helpen je graag bij het realiseren van jouw droomwoning. Vraag direct een offerte aan en ontvang een geheel vrijblijvend prijsvoorstel. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom. We geven je graag een rondleiding en vertellen meer over de mogelijkheden. Reserveer van te voren je bezoek, zodat we je gegarandeerd kunnen helpen. Of bel of mail ons! We denken graag met je mee.Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies