Houten woning bouwen? Maatwerk én binnen 7 maanden woonklaar

Wil je een houten woning bouwen? Dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het juiste adres. Onze adviseurs denken graag met je mee. Zij kunnen niet alleen een mooi plaatje schetsen, maar hebben ook ervaring in het werkveld. Met gedegen technische en vakinhoudelijke kennis kunnen ze je dus verder helpen bij het realiseren van jouw droomhuis. Want om een houten woning te bouwen waar je helemaal gek op bent, heb je professioneel advies nodig. We lichten dan ook graag toe waar we bij Geldersche Houtbouw voor staan, wat je kunt verwachten en hoe onze werkwijze eruit ziet.

 

 

Houten woning bouwen

Een houten woning bouwen is een flinke investering. Precies daarom wil je van het begin tot het eind goed ondersteund worden. Dat gaat een stap verder dan goed advies. Bij Geldersche Houtbouw snappen we dat maar al te goed. We denken dan ook graag met je mee, laten je zien wat mogelijk is en laten je zien hoe het proces van plank tot houten huis verloopt. Wanneer je kiest voor Geldersche Houtbouw kies je voor professionele hulp van idee tot sleutel en een vakkundig team dat met je meedenkt.

 

 

Houten woning bouwen 2

 

 

Fotorealistische voorbeelden (met 3D-ontwerp)

Je bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden met eigen ogen te komen bekijken en vrijblijvend advies in te winnen voor het bouwen van een houten woning. Het beste kunt je een afspraak maken, zodat je zeker weet dat je geholpen kunt worden. Als een van onze modellen je aanspreekt, kun je een schets laten maken die afgestemd is op jouw situatie.

 

Als deze schets aansluit op jouw wensen ontvang je een vrijblijvende offerte. Zodra je hier akkoord op geeft gaan onze tekenaars jouw houten woning in een 3D-ontwerp bouwen. Op deze manier weten we zeker dat alles perfect op elkaar aansluit. Je hebt uiteraard nog de ruimte om feedback te geven. Wanneer je helemaal tevreden bent, wordt het juiste hout besteld en met eventuele andere partijen afgestemd, zoals de aannemer voor de fundering.

 

 

Moderne werkplaats en efficiënte bouwmethode

In onze moderne werkplaats wordt jouw houten woning helemaal prefab voorbereid voor het bouwen. Met onze computergestuurde zaag worden alle onderdelen op maat gemaakt. Onze kundige timmermannen vervaardigen de constructie, wanden en daken. Op de afgesproken datum komen onze timmermannen naar je toe om de prefab elementen te plaatsen. Hierbij maken ze (meestal) gebruik van een kraan. Het plaatsen gaat dan ook erg snel en is ook nog eens leuk om te zien! Binnen ongeveer 1,5 week is de houten woning helemaal klaar. Een week of 5 later is de woning ook van binnen klaar en kun je er al wonen. Het genieten kan beginnen!

 

Doordat we met prefab onderdelen werken, kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Daarnaast zijn we door de efficiënte bouwmethode maar kort op jouw kavel en bouwen we in een gecontroleerde omgeving alles op.

 

 

Houten woning bouwen 1

 

 

Kies voor Geldersche Houtbouw

Een houten woning bouwen bij Geldersche Houtbouw is niet alleen voordelig in de kosten. Zo zijn er nog veel meer pluspunten.

  • Je hebt de mogelijkheid tot het krijgen van een volledige rondleiding door onze grote werkplaats en complete showroom.
  • Er wordt prefab gebouwd, waardoor we maar kort op jouw kavel aan het werk hoeven te zijn. Gemiddeld staat alles binnen slechts 1,5 week.
  • Jouw prefab onderdelen krijgen dankzij de overdekte werkplaats niet te maken met lange periodes van regen of droogte.
  • Meer dan 700 klanten gingen je al voor. Zij beoordelen ons met een hoog cijfers. Lees direct hun mooie recensies. Daar zijn we bijzonder trots op!

 

 

Mogelijkheden bespreken?

Wil je eens langskomen in onze showroom? Of wil je het liefst vandaag nog jouw houten woning bouwen? Of wil je je wensen met een van onze ervaren adviseurs bespreken? Waar je ook voor komt: je bent van harte welkom. Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We denken graag met je mee!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies