Op zoek naar een houten mantelzorgwoning? Kom langs in onze showroom

Ben je op zoek naar een houten mantelzorgwoning? Dan zit je zit goed bij Geldersche Houtbouw. Als de stap van een eigen woning naar een verzorgingstehuis te groot is of er (nog) geen plek is, is een mantelzorgwoning een ideale oplossing. Een dergelijke woning kan geplaatst worden op bijvoorbeeld een kavel van de (klein)kinderen of andere familieleden. Op deze manier is er vaak iemand in de buurt die kan ondersteunen, maar er toch nog een flinke periode zelfstandig en in een vertrouwde omgeving gewoond kan worden!

 

Kosten van een houten mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een kostbare uitgave. Daarom vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Geldersche Houtbouw is een maatwerkbouwer. Dit maakt het mogelijk om van de standaardwoningen af te wijken en voor maatwerk te kiezen. Hierdoor kan de woning helemaal gepersonaliseerd worden en zal het snel voelen als een echt thuis.

 

Om een goed beeld te krijgen van hoe jouw woning er uiteindelijk uit gaat zien, maken we met ons tekenprogramma een fotorealistische impressie van de gewenste mantelzorgwoning. Op deze manier kom je bij de oplevering niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!

 

Uiteraard hebben we ook meer dan voldoende mogelijkheden voor degenen die liever een voor een standaard ontwerp kiezen. Deze zijn te zien in onze showroom, zodat je direct een duidelijk beeld bij de modellen krijgt. Bovendien scheelt een standaard mantelzorgwoning ook weer in de prijs, omdat het ontwerp er al ligt.

 

Omdat er vaak verschil zit tussen de wensen van onze kopers kunnen we geen prijsindicatie op onze website communiceren. Mocht je interesse gewekt zijn, nodigen we je uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je zit nergens aan vast, maar kunt wel voor jouw specifieke ontwerp een prijsindicatie ontvangen.

 

Houten mantelzorgwoning

 

Voordelen op een rij

Naast dat het fijn is om bij familie in de buurt te wonen is het financieel aantrekkelijk om een houten mantelzorgwoning aan te schaffen. De prijs kan worden beïnvloed door of er bijvoorbeeld gekozen wordt voor maatwerk of een standaard model? En omdat het in sommige buitengebieden al toegestaan is om een woning te bouwen voordat de bewoners hulpbehoevend zijn, is het mogelijk om twee woningen op één kavel te bouwen. Daarnaast is een houten mantelzorgwoning erg sfeervol. Bekijk onze modellen maar eens!

  • Dichtbij familie wonen;
  • Financieel aantrekkelijk door zelf te kiezen opties;
  • Bouwen voor de verkoop van een eigen woning;
  • Sfeervolle uitstraling.

 

Efficiënte bouwmethode

Onze adviseurs zijn mensen uit het werkveld die niet alleen een mooi plaatje kunnen maken, maar ook technische en vakinhoudelijke kennis hebben. Samen met jou nemen ze jouw wensen door en kijken ze welke mantelzorgwoning het beste op jouw wensen aansluit. Zodra het ontwerp en de voorbereidingen gereed zijn, wordt alles prefab geproduceerd in onze moderne werkplaats. Door onze efficiënte bouwmethode zijn we maar kort op jouw kavel en bouwen we in een gecontroleerde omgeving alles op. Door dit uitgedachte werkproces en de prefab onderdelen kunnen we een hoge kwaliteit garanderen.

 

Houten mantelzorgwoning 1

 

Waarom Geldersche Houtbouw?

Bij Geldersche Houtbouw hebben we een grote werkplaats en complete showroom in eigen beheer, zodat we je een volledige rondleiding langs alle mogelijkheden kunnen geven. Bovendien bouwen we prefab. Hierdoor zijn we maar kort op jouw kavel aan het werk en staat alles binnen slechts gemiddeld 1,5 week!

Omdat we prefab bouwen in onze overdekte werkplaats krijgt jouw woning tijdens de bouw dus ook niet te maken lange periodes met regen of droogte. Bovendien kunnen we in de werkplaats continu goed zicht houden op de kwaliteit. Al meer dan 700 klanten lieten een mooie recensie achter en beoordelen ons met een hoog cijfer. Daar zijn we bijzonder trots op!

 

Langskomen of vrijblijvende offerte?

Wil je eens langskomen in onze showroom om de mogelijkheden in het echt te komen bekijken? Of heb je nog een aantal vragen? Of liever gelijk een offerte met een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons, maak een bezoekafspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze ervaren adviseurs denken graag met je mee!Maatwerk is onze standaard

Maak een afspraak voor passend advies
Maak een afspraak

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
info@gelderschehoutbouw.nl 0342 44 00 34

Recensies

Klanten vertellen. Bekijk welk cijfer klanten ons geven!
Bekijk recensies